365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

BR's seje fanunivers

Kalder alle samlere og fans af legetøj! Her finder du samleobjekter, figurer, samlekort og merchandise fra alle de kendte legetøjsmærker!

Vi ved, at der gemmer sig en lille fan eller en ivrig samler i os alle! Derfor inviterer vi dig til at dykke ned i vores fanunivers og opdage skatte, der vil gøre enhver legetøjselskers hjerte glad. Find samleobjekter, figurer og legetøj fra kendte mærker. Find bl.a. din yndlings Funko POP!-figur, den seneste Pokémon samlekort collection, eller merchandise og legetøj fra fx LEGO®, Star Wars, Marvel og mange flere.

De mest populære samleobjekter lige nu

Samleobjekter, samlekort, samlefigurer & legetøj

Velkommen til BR's Fantastiske Fanunivers

Kalder alle eventyrlystne samlere og legesyge legetøjsfans!

Er du vild med figurer? Så er vores udvalg af Funko POP!-figurer en absolut nødvendighed. Find dine yndlingskarakterer fra film, tv-serier, tegneserier og meget mere – de er klar til at pynte på hylden eller tage del i dine vildeste eventyr. Er du på udkig efter de nyeste Pokémon samlekort? Så skal du heller ikke lede længere. Vi har de sejeste samlekort kollektioner, der vil tilfredsstille enhver Pokéfan.

Vores fantastiske fanunivers har en masse merchandise og legetøj fra de mest ikoniske mærker! Lad dig fortrylle af de kreative byggesæt fra LEGO®, træd ind i Star Wars' episke univers eller bliv en del af Marvels helte og skurkes utrolige eventyr!

Lad vores fanunivers fylde dig med begejstring og glæde, og del denne magiske oplevelse med alle omkring dig. Velkommen til BR's Fantastiske Fanunivers - hvor samlerdrømme bliver til legetøjsmagi!