365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Harry Potter legetøj

Er du klar til at indtage magien på Hogwarts? Hvis ikke, så kan vi garantere, at du bliver det lige her. Hos BR har vi nemlig samlet vores brede udvalg af legetøj og tilbehør fra det store Harry Potter-univers. Med andre ord finder du alt, hvad du skal bruge for at blive en vaskeægte troldmand.  

Harry Potter-ting til værelset  

Man må sige, at hele Harry Potter-universet har taget verden med storm, og fansene breder sig i generationer. Selvom den første bog blev udgivet tilbage i 1997 og film tilbage i 2001, så er historien fortsat en af verdens største succeser. Her på siden finder du både sager, der kan pynte på børneværelset, men også legetøjsfigurer, så du kan udspille dine yndlingsscener fra bogen og filmene, eller spil, som gør dig endnu klogere på historien om Harry Potter.  

Bliv en vaskeægte troldmand 

Vil du med til Hogwarts, skolen for Heksekunst og Troldmandsskab? Lad os mødes på perron 9 ¾ , og så drager vi sammen med Hogwartsekspressen. Hvis du er heldig, kan du endda komme til at sidde med Harry, Ron og Hermione på vejen.  

Skolen tager imod alt lige fra Mugglers til Troldmænd, og så er det op til fordelingshatten, om du ender på Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw. Måske du med tankens kraft, bliver placeret i lige det hus, du vil.  

I det magiske univers kan du støde på alfer, nisser, kæmper, spøgelser, varulve og meget andet – enhver fans drøm! Tag din udklædning på, slip fantasien løs og oplev en anden verden.  

Slip magien løs på børneværelset 

Med vores udvalg bliver du klædt godt på til at slippe magien løs på børneværelset. Grib din tryllestav, og bekæmp Draco Malfoy, Lord Voldemort og alle de andre ærkefjender, så Hogwarts kommer i sikkerhed. Når du starter din helt egen Harry Potter-leg, kan du lade dig inspirere af historien, men kun fantasien sætter grænser for, hvordan din leg tager sig ud. Digt videre på historien i selskab med Hagrid, Dumbledore og naturligvis hovedpersonen Harry Potter. Har du fundet det, du ønsker dig? Gå på jagt i vores store udvalg, og læg dine favoritter i kurven – så er der intet andet tilbage at sige end “Wingardium Leviosa!”.