365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Marvel

Marvels Avengers er superhelte uden lige. De er altid klar til at tage kampen op mod de onde og kæmpe for retfærdighed. Find din yndlingshelt blandt Iron Man, Thor, The Hulk, The Black Widow, Wanda, Vision og mange flere. Hvilken side er du på? Hvilke Superhelt er du?

Stort udvalg af Marvel legetøj

De store film om Marvels Avengers har underholdt os i flere år, og mange nye fans ved ikke, at superheltene stammer fra tegneserier helt tilbage til 1940'erne. Og det er takket være interessen for disse tegneserier og deres popularitet, at superheltene har taget skridtet over til storskærmen. I Marvel's Avengers univers møder vi alle de originale superhelte som tordenguden Thor, superspionen The Black Widow og Hawkeye, den første Avenger Kaptajn Amerika og Iron Man. Derudover er universet blevet udvidet med superheltene Black Panther, Mrs. Marvel og mange flere.

Gennem filmene har vi fået en unik indsigt i, hvordan det er at være en superhelt og bliver bedre fortrolige med deres indre og ydre kampe og hvordan de forbereder sig på at kæmpe mod onde kræfter. Den store skurk er den mægtige Thanos, der sigter mod at udslette halvdelen af ​​befolkningen, ikke kun på jorden, men i hele universet. Dette sætter vores superhelte på store prøver og på jagt efter de fem evige sten, der giver store kræfter. For at besejre Thanos skal Marvel superheltene forene sig og arbejde sammen for at besejre denne store fjende.

 

Gå på opdagelse i Marvels univers

Marvels galleri af superhelte spænder fra Kaptajn Amerika til super spioner og til det grønne monster, men i Marvel universet finder vi også en række interessante skurke. Thors stedbror blev meget populær, han er kendt som ondskabens gud med meget charme, og publikum lærte ham virkelig at kende i Thor-filmene, men også da han invaderede New York med en stor hær i den første Marvel Avengers-film. Derudover er der også Thanos, der ser deres mål som deres kaldelse i livet og ønsker at bringe balance i galaksen. Han er en magtfuld karakter, der står bag en række af de skurke, vi møder i filmene, og er virkelig superhelt, der skal slå.

Deltag i kampen mellem heltene og skurkene i Marvel universet. Udforsk nye superhelte og deres nye superkræfter, eller lær de superhelte at kende, der altid har været der. Uanset om du vil gå sammen med en skurk eller en helt, er der produkterne til det. Tag kampen hjem i stuen med legetøj, dukker og kostumer fra det fantastiske Marvel univers.