365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Funko POP!

Funko POP! giver dig dine yndlingsfigurer, som du aldrig har set dem før. Deres særlige kendetegn med store hoveder og specielle øjne har gjort dem populære i hele verden, og den ikoniske serie af samleobjekter har noget for enhver fan. Funko POP! bringer dig nemlig alle de kendte karakterer fra universer som Marvel, Star Wars, DC, Pokémon, Harry Potter og mange flere, hvilket gør dem til den perfekte gave til både unge og gamle.

Find din yndlings Funko POP!-figur 

Funko POP! åbner op for et helt nyt univers, hvor alle dine yndlingskarakterer fra blandt andet film og tegneserier pludselig flytter ind på dit værelse. Konceptet er til stor glæde for både børn og voksne, som både kan lege med de forskellige figurer eller bruge dem som samleobjekter og lade dem pynte på hylden.  

Hos BR har vi et stort udvalg af de ikoniske figurer med store hoveder og karakteristiske øjne. Er du på jagt efter FUNKO SUPERHELTEFUNKO POKÉMON eller FUNKO fra film og TV? Tag et kig på det store sortiment og se hvilke figurer, der tiltaler dig.  

Et nyt og legende univers 

“Everyone’s a fan of something!” som FUNKO POP!-sloganet ganske rigtigt lyder. Med andre ord er der helt sikkert en figur iblandt, som tiltaler dig, uanset om du er barn eller voksen. Måske er du kæmpe fan af Ninja Turtles, Disney eller Star Wars - og hvad er så mere oplagt end at have din yndlingsfigurer udstillet derhjemme? 

Alle FUNKO POP!-figurer er fremstillet i vinyl og omkring 10 cm høje. Selvom hver og en tydeligt forestiller en kendt figur, så er alle figurerne forbundet med de karakteristiske fællestræk. Du kan altså sagtens have figurer fra forskellige filmverdener stående sammen. 

Alle de velkendte skikkelser fra Funko POP! 

Slut med, at dine helte kun eksisterer på TV. Nu kan du altså fylde dine lege på børneværelset med alle dine favoritter, og så er det dig, der bestemmer deres skæbne. Når dine FUNKO POP!-figurer ikke er i brug, kan de dekorere på din hylde eller reol, så du altid kan få glæde af dem. 

Én ting er sikkert; når du først er gået i gang med at samle, er det svært at stoppe igen! FUNKO POP!-universet udvikles nemlig hele tiden, og der er altid nye spændende figurer at udforske.