365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Voksen

Der findes intet så klassisk som LEGOⓇ. Helt fra barns ben vokser vi op med byggeklodserne, der åbner døren for uendelige muligheder og sjove stunder - og hvorfor skal det nogensinde stoppe? Her på siden har vi samlet BR’s udvalg af LEGOⓇ sæt til voksne, som kun venter på, at du kommer i gang.

Du vokser aldrig fra LEGOⓇ serierne

Vi er ikke særligt gamle, før vi får stukket en bunke LEGOⓇ DUPLO klodser i hånden og giver os i kast med at stable. Med tiden udvikler de fleste børn en stor forkærlighed for LEGOⓇ sæt, som fortsætter med at vokse i takt med, at du bliver gammel nok til at lege med LEGOⓇ Friends, LEGOⓇ Creator eller en af de andre LEGOⓇ serier. Men selvom legen stopper, stopper byggeglæden aldrig! Med LEGOⓇ til voksne får du byggesæt, der udfordrer dine egenskaber og giver anledning til at fordybe dig, indtil du til sidst ender med en skulptur, der fornemt kan pynte på skrivebordet eller reolen.

Udfordrende byggesjov for de voksne

Selvom verden i dag er domineret af elektronisk legetøj, tablets og spilkonsoller, er LEGOⓇ serierne en af de klassikere, der aldrig går af mode. I en travl hverdag er LEGOⓇ byggesættene en måde, hvorpå voksne kan gå offline og afstresse ved at følge en manual, som udførligt viser, hvor LEGOⓇ klodserne skal placeres. Byg rekvisitter fra dine yndlingsfilm, den fedeste racerbil eller et monument fra den storby, du lige har besøgt. Mulighederne er uendelige og byder på flere timers sjov, som til sidst kan ende med en veludført udstilling af alle dine LEGOⓇ kreationer.

Find LEGOⓇ byggesæt for voksne her!

LEGOⓇ byggesættene er sjove,  kreative og lærerige for alle aldersgrupper. Ryd spisebordet, skru op for din yndlingsmusik og bred dit næste LEGOⓇ projekt ud på bordet. Hvis du ikke har fundet det endnu, kan du helt sikkert finde et LEGOⓇ sæt, der falder i din smag, her hos BR. Gå på opdagelse i vores store udvalg, så sørger vi for at levere byggesættet, så du ikke skal vente for længe på at komme i gang.