365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Find BR

,

BR i Taastrup er blevet forvandlet til en Magisk legeverden - og nu gælder det om at passe på, for dinosaurene er nemlig flyttet ind i ”Den magiske dino-jungle".

 Inde i midten af butikken, kan børnene klatre rundt i den sejeste dinosaur-jungle, hvor man kan sidde i dinosaur æg og udforske det høje udsigtstårn, hvor man kan se udover heeele butikken. Man kan også tage på eventyr i det store Frost 2 slot, eller besøge landsbyen hvor du finder et L.O.L Hus, et Pokémon hus og et Schleich dinoforskningshus, som bliver bevogtet af en Velociraptor.

Derudover kan børnene opleve: 

  • Miniland med en stooor Fisher-Price telefon og Vtech Mariehøne
  • Kreaværkstedet med tegneborde og en TOPmodel magnetvæg
  • Actionzonen med en Hot Wheels bane og et Paw Patrol udkigtstårn
  • Vores KÆMPE LEGO®-afdeling
  • Vores gamingkuppel med seje Playstation og Nintendospil på skærmene.

... Og meget, meget mere.

Vi glæder os til at se dig!

 

For at fejre alle vores magiske legeverdener, havde Fætter i jnui 2021 inviteret en masse skønne børn (og deres forældre) til presse event i vores helt nye Dino univers i BR Tåstrup. Det var en meeega dejlig dag med masser af sjov og leg. Du kan se lidt billeder i vores album på facebook her, hvis du vil :-)

 

Besøg butikken i videoen herunder

Få et overblik over den magiske dino-jungle i BR Taastrup på skattekortet herunder. Har du lyst til at printe skattekortet, kan du gøre det lige her.