365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Restsalg

Få mere sjov for pengene i vores restsalg, hvor du kan gøre et rapt røverkøb i vores udvalg af legetøj, leg til haven, vandleg og meget mere! Udforsk vores restmarked eller besøg vores tilbudsside og få et overblik over aktuelle kampagner.

Restsalg på legetøj hos BR

I vores restsalg er der altid mulighed for en solid besparelse, når vi rydder op for sæsonen og sætter alt fra cykler og trampoliner til sæbebobler og vandlegetøj ned i pris. Her finder du selvfølgelig også alverdens legetøj på restsalg, når vi gør plads til noget nyt sejt legetøj på hylderne. Helt konkret betyder det, at du efter en sommersæson har mulighed for at gøre et vaskeægte kup på en masse sommerlegetøj, leg til haven, vandleg og mange andre sæsonvarer. Finder du ikke noget på restsalg? Så kan du altid besøge vores tilbudsside, eller se, hvilke kampagner vi kører lige nu.

Vores side med restsalg opdateres løbende, så hold godt øje! Det er nemlig måske sidste chance. Det legetøj, du finder i vores restsalg, er nemlig produkter, som er ved at udgå af vores store sortiment, eller sæsonvarer, som du typisk finder her på BR.dk.

Det kan komme dit barn til gode, der måske ønsker sig lige præcis det helt særlige stykke legetøj, der bliver en del af restsalget. Alle produkter markeret med restsalg har nemlig én ting til fælles, hvilket er små priser. Er du på jagt efter billigt og godt legetøj, så er du kommet til det helt rigtige sted!

 

Et skiftende udvalg, der altid overrasker 

Vores restsalg er lidt som at åbne en skattekiste, hvor du ikke på forhånd ved, hvad der gemmer sig i den. Det er gaven, du ikke havde forventet at få, og det er den der helt særlige ting, der hurtigt kan bringe et smil på læben selv på en gråvejrsdag. Det er her, du finder guldet. Måske i form af de skønneste sæsonvarer, der bliver et sikkert hit igen til næste år, hvor det endda kan være, at du har glemt alt om dit køb og derfor bliver overrasket på ny over dit kup. Restsalget emmer af leg og gode priser – forhåbentlig på lige det, du er på udkig efter.

PS. husk at melde dig ind i Klub BR, så er du nemlig altid den første til at få nys om vores kampagner, vouchers, events i butikker, samt en masse andre klubfordele. Meld dig ind lige her.

 

Gå på opdagelse efter mere legeglæde i vores restsalg

Det kan altid betale sig at kigge forbi restsalget – især sidst på sommeren, når vi nedsætter mange af de sommervarer, der ikke er en fast del af sortimentet året rundt. Resten af året er der dog også spændende legetøj at finde i vores restsalg, så snyd endelig ikke dig selv for et kig på de mange muligheder, der skaber glæde hos hele familien. Her kan du gøre et rapt røverkøb i vores udvalg af legetøj, leg til haven, vandleg og meget mere!