365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Historien om BR

Ved du, hvad det bedste er..?

Hos BR ønsker vi at give gæsterne en unik oplevelse, når de besøger vores butikker. En indkøbstur i BR skal være spændende og inspirerende – med masser af sjove overraskelser i børnehøjde. Derfor er vores butikker store og rummelige – så der er masser af plads og rum til leg, fart og ballade.

Vi har et stort sortiment af legetøj, spil og udstyr til børn i alle aldre – og altid til stærke priser! Hos os finder du altid det legetøj, der er oppe i tiden. Vi vil være først med de nyeste trends. Det betyder, at vores små gæster altid kan finde det, der er trenden i børnehaven eller skolen, når de handler i BR. Lige fra LEGO, dukker og stjernekikkerter til skateboards, modellervoks og perler.

BR kæden blev etableret i 1963 under navnet BR-legetøj efter stifteren Børge Rasmussen. Senere blev navnet ændret til Fætter BR. I dag er navnet BR, og kæden ejes af Salling Group. Der er i alt 29 BR butikker landet over.

Se her, hvor du finder en BR butik nær dig.

Om Salling Group

BR er en del af Salling Group, som også omfatter kæder som føtexBilkaNettoSalling og Wupti. I Salling Group arbejder vi hver dag for at gøre vores gæsters hverdag bedre gennem gode indkøbsoplevelser. Tilsammen udgør vi landets mest alsidige detailvirksomhed og er helt igennem dansk.

Vi er 100% ejet af Salling Fondene – det betyder, at en del af vores overskud går tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 850 mio. kr. til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Salling-navnet kommer fra vores stifter Herman Salling. Salling var også navnet på den allerførste butik, som Hermans far Ferdinand åbnede i Aarhus i 1906.

Åbningstider i BR

Er du i tvivl om, hvornår du kan komme og handle i BR? Se åbningstider for alle vores butikker her