365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Exit

EXIT er brætspillenes ultimative svar på et escape room! Den lange serie af filmiske, prisvindende spil byder på gåder, gys og træning for de små grå, for vil I gennemføre eventyret i tide, må I slå hovederne sammen som aldrig før. Betragt spillene som mindeværdige oplevelser – hvert sæt kan nemlig kun spilles én gang, da I kommer til at skulle klippe, bøje og rive i spillets komponenter!

Uhyggelige spil fra EXIT

EXIT-serien, der både findes på dansk og engelsk, er ‘escape-rooms-i-en-æske’! Her inviteres du til en omgang dyster og gådefuld deduktion, når spillerne samarbejder om at slippe fri fra et skummelt, aflåst sted ved at løse de mange unikke gåder! EXIT er den perfekte skærmfri aftenunderholdning for vennegruppen eller familien – især, når det er mørkt udenfor, så man virkeligt kan indleve sig i de dystre tematikker.

 

Til enhver krimifan

Hvis du er typen, der gætter med (og oftest korrekt), når Barnaby og Columbo opklarer mord hver lørdag aften, så vil du med garanti føle dig helt hjemme i EXIT-spillene. Her skal man nemlig bruge sin logiske sans og lære at tænke ud af (pap)boksen, for gåderne viser sig hurtigt at være mere vanskelige end ved første øjekast. Spillene er inddelt på en sværhedsskala fra 1-5, så du kan selv vælge, hvor kompleks din oplevelse skal være.

 

Som en film

Film er oftest bedst, første gang man ser dem, og det samme gælder EXIT-spillene. Fordi spillet kræver, at spillerne bøjer, klipper og bukker i spillets komponenter, kan de faktisk kun spilles én gang. Og netop fordi et EXIT-spil er en flygtig oplevelse, man kun kan få én gang, sætter man pris på netop oplevelsen og indlevelsen, og vi anbefaler derfor også, at telefonen bliver i lommen, så det gådefulde spil får den fokus, det fortjener.