365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Ravensburger puslespil

Er dit barn – eller måske du selv – helt vild med puslespil? Find familiens nye puslespil blandt de mange Ravensburger-puslespil her hos BR.dk. Her finder du puslespil fra Ravensburger til alle niveauer og med et væld af flotte motiver for enhver smag.

Sig hej til en af verdens største puslespilsgiganter

Siger du puslespil, kan du næsten ikke undgå også at sige Ravensburger. Det tyske brand er en af verdens absolut største og mest populære producenter inden for puslespil til både børn og voksne, og vi er derfor også stolte af at kunne præsentere Ravensburger-puslespil i vores sortiment. Her finder du puslespil for enhver smag med flotte motiver og med et varierende antal brikker. På den måde kan alle niveauer være med, og der kan løbende avanceres i takt med, at du eller dit barn bliver gradvist dygtigere i arbejdet med de mange brikker. Gå på opdagelse i udvalget her, og se de mange puzzles fra Ravensburger.

Puslespil i massevis fra Ravensburger

I sortimentet fra Ravensburger kan du vælge imellem mange forskellige kvalitetspuslespil til både store og små puslespilsglade børn og voksne. Motiverne er utroligt skønne at se på og appellerer til børnenes univers med temaer som hverdagsliv, dyr og forskellige historiske bygninger. Det giver rig mulighed for gode og lærerige snakke, imens puslespillene lægges, og uanset om dit barn er i gang med at forstå hele konceptet bag puslespil for første gang, eller barnet allerede er meget erfarent i forhold til at lægge puslespil, er Ravensburger-puslespil et sikkert hit, der kan findes frem igen og igen.

Sjove Ravensburger-puslespil for hele familien

Hos Ravensburger er der altid nye favoritter at finde for den puslespilselskende familie. Fra gode begynderpuslespil med få brikker og til de helt store og meget udfordrende puslespil på flere hundrede eller sågar tusinde brikker. Ravensburger-puslespil er for alle uanset niveau, og vi håber, at hele familien vil finde spændende puslespil at gå i gang med som de næste her i udvalget. Puslespil kan man aldrig få for mange af, og det samme puslespil kan sagtens lægges igen flere gange og vække glæde på ny. Bestil puslespil fra Ravensburger i dag her hos BR.dk.