365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Unlock brætspil

Spændende fortællinger og mysteriefyldte universer underholder både børn og voksne, når de spiller spil fra Unlock! serien. Seriens forskellige brætspil og kortspil er et storhit – og på BR.dk har vi samlet et bredt udvalg af æskerne. Køb Unlock! brætspillene, og kom i gang med spilhyggen.

Spil Unlock! – og løs gåderne

Unlock! er et spil, som er inspireret af de populære escape rooms. Rummene har verden over taget folk med storm, da teamwork og løsning af gåder på tid er på spil. Har escape rooms også fanget din opmærksomhed, vil et Unlock! spil det helt sikkert også. 

Spil fra Unlock! kan du få i både brætspilsformater og udgaver kun med spillekort. Endvidere kan spillene købes: 

  • På dansk og engelsk: Unlock! spil findes både på dansk og engelsk. Hvad er du mest til? 
  • Med og uden brug af app: Flere Unlock! spil kræver, at du downloader en app til mobilen. App’en bruges i takt med, at du kommer frem i spillet, hvis du ”sidder fast” og skal bruge nogle ledetråde, og så er der også musik, som sætter stemningen. I nogle Unlock! spil-versioner behøver du dog ikke at bruge en app – eksempelvis gør du det ikke i de børnevenlige udgaver. 

 

Et ekstra plus er også, at du kan spille spillene om og om igen. Ingen remedier går nemlig i stykker modsat andre escape room brætspil, hvor nogle spil har tilhørende hjælpemidler, som kun kan bruges én gang. Har du spillet dine Unlock! spil flere gange, kan du måske bytte med vennernes spil? Sådan får du nye spil-udfordringer. 

 

Bliv underholdt med Unlock! brætspil

Det er let at blive opslugt af handlingerne i Unlock!’s brætspil og kortspil. Børn helt ned til 6-års alderen kan være med til at spille de børnevenlige udgaver, mens nogle mysterier, detektiv-historier og andre handlinger er lidt for uhyggelige til familiens yngste i spil-udgaverne til voksne. 

Uanset hvilket Unlock! spil du vælger, er underholdningen sikret rundt om bordet. I kan samle jer om spillene som familie, sammen med vennerne, og i børneudgaverne vil de fleste voksne med garanti også elske at være med eller sidde på sidelinjen.

 

Spil Unlock! fra BR.dk

Escape room spil fra Unlock! udfordrer og underholder på samme tid. Sværhedsgraderne varierer alt efter, om det er børne- eller voksenudgaver, du køber. Det brede udvalget af Unlock!-spillene på BR.dk gør, at du nemt finder sjove spil, som matcher dit barn og dig. Uanset om du går fra bordet som vinder eller taber, er lattermusklerne blevet brugt i et Unlock! Spil.