365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Wasgij puslespil

Er I kørt træt i de almindelige puslespil og trænger til nye udfordringer? Wasgij tilbyder en anderledes måde at lægge puslespil på, hvor I virkelig kommer på glatis og skal samarbejde om at få brikkerne til at falde på plads. Se vores store udvalg af Wasgij puslespil her.

Puslespil fra Wasgij med ukendte motiver

Konceptet bag Wasgij puslespil har eksisteret siden 1990’erne, og Wasgij puslespil er derfor ikke noget nyt på markedet. Alligevel er det de færreste, der kender puslespillene, der virkelig sætter hjernecellerne på arbejde og udfordrer den traditionelle måde at lægge puslespil på.

Wasgij er det engelske ord for puslespil, jigsaw, stavet bagfra, og selvom ordet kan se lidt spøjst ud, så giver det rigtig god mening. Wasgij vender nemlig puslespilsoplevelsen, som vi kender den fra Ravensburger og andre kendte mærker, på hovedet. Du kender nemlig ikke puslespillets motiv på forhånd. I stedet tilbyder puslespilsæskens front dig en række af ledetråde og gåder, der kan bringe dig tættere på at få samlet puslespillet korrekt – hvis du altså formår at forstå de små hints og løse gåderne, som puslespillet giver dig.

 

Wasgij puslespil til garvede puslespilsentusiaster

Wasgij er for alle børn og voksne med en kreativ hjerne, der elsker at blive udfordret. Er du nybegynder, tager det første Wasgij-puslespil måske en rum tid at lægge, men i takt med at du bliver mere fortrolig med hele Wasgij-konceptet, vil du hurtigt opleve at blive dygtigere og hurtigere puslespil for puslespil. Som alle andre puslespil kommer Wasgij-puslespil også i en lang række af forskellige størrelser, så du har mulighed for at starte forholdsvist let ud og gradvist øge sværhedsgraden. Med det sagt er Wasgij bestemt en type af puslespil for de øvede, og det er derfor en god idé at blive rigtig ferm til de almindelige puslespil, før du giver dig i kast med Wasgij. 

 

Wasgij puslespil med et twist

Er du blevet lun på idéen om at prøve et Wasgij puslespil? Hos BR.dk finder du mange forskellige puslespil fra Wasgij i varierende størrelse og med forskellige temaer. Køb familiens puslespil online her, og kom snart i gang med det næste spændende mysterium af et Wasgij-puslespil. Læg det alene, eller giv jer i kast med det sammen som familie, og gør puslespillet til et hyggeligt fællesprojekt.