365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Catan

Catan kan kaldes en slags gudfar for det moderne brætspil; for hvis ikke Catan for over 25 år siden gik forrest, kunne dets tronfølgere ikke træde i dets store fodspor. I Catan foregår spillet lige så meget mellem spillerne, som det gør nede på spillepladen. For det er nemlig jer, der sætter kursen, når I bytter uld, malm, sten, korn og træ i forsøget på overtage herredømmet over Catan!

Lær at prutte om prisen i Catan

I Catan, førhen kendt som ‘Settlers of Catan’, dyster I om at blive øen Catans ubestridte sejrherre ved at bygge de største byer, de længste veje, oprustre de mægtigste hære og indsamle de fleste ressourcer. Men vil I fuldføre disse mål, bliver I nødt til at indgå byttehandler med øens ressourcer – uld, malm, sten, korn og træ. Og det er her, I får trænet jeres bedste prutte- og overtalelsesevner, og må lære at gå på kompromis, så modspillerne faktisk har lyst til at handle med jer.

 

Familiens darling i 25 år

Catan kan leje bil i USA, for det er nemlig over 25 år gammelt, og det er stadig lige så populært, som det var tilbage i de glade 90’ere. Ikke færre end 40 millioner eksemplarer er siden da blevet solgt, for ikke at tale om alle de nyere spil, varianter og udvidelser, spillet har erhvervet sig i sin levetid. Igennem årene har spillet desuden fået sig et facelift i form af flot, opdateret grafik og finpudsede regler, som sikrer, at hyggen er i hus, når Catan rammer bordet til familiens spilaften. Catan er et brand, der er kommet for at blive.