365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Jan van Haasteren

Jan van Haasteren er svær at komme udenom, når du er på jagt efter nye puslespil. Find puslespil af varierende størrelse fra van Haasteren her hos BR.dk, hvor vi forhandler et bredt sortiment fra den populære kunstner, som både børn og voksne kan give sig i kast med.

Ikoniske puslespil fra Jan van Haasteren

Jan van Haasteren er en hollandsk kunstner, der især er kendt som tegneserietegner for sine mange puslespil i tegneseriestil. Du kan næppe have undgået at spotte et Jan van Haasteren-puslespil, når du førhen har været på jagt efter puslespil til ungerne. Måske du bare ikke tidligere har været klar over, at det er Jan van Haasteren, der står bag. Stilen er dog let at genkende, for kunst fra Jan van Haasteren er noget helt for sig selv. Køb puslespil fra van Haasteren her hos BR.dk, og nyd de flotte tegninger, imens puslespillet tager form brik for brik.   

Jan van Haasteren-puslespil til ægte puslespilsentusiaster

Det er ingen hemmelighed, at van Haasteren-puslespil er elsket over hele verden. Det skyldes især den helt unikke opfindsomhed og detaljerigdom, der er synlig for enhver, der giver sig i kast med et puslespil fra Jan van Haasteren. Det er de selvsamme egenskaber, opfindsomheden og de mange detaljer, der gør Jan van Haasteren-puslespil til en udfordring at lægge. Det er ikke lige sådan at få placeret brikkerne helt rigtigt, men det gør følelsen af tilfredshed tilsvarende større, når den sidste brik er lagt, og puslespillet er komplet.

Puslespil fra Jan van Haasteren egner sig særligt godt til familiens større børn samt til de voksne, og det er oplagt, at børn og voksne arbejder sammen om at gennemføre puslespillene, hvis I har mod på en hyggelig aktivitet sammen, der kræver koncentration og sans for de små detaljer.

Mange populære motiver at vælge imellem

Jan van Haasteren har fokus på humor i arbejdet med sine puslespil, der forestiller forskellige sjove situationer, der ikke kan undgå at bringe et smil på læben. Motiverne tiltaler både børn og voksne, der kan bruge lang tid på at snakke om hver enkelt lille detalje i hvert billede og måske endda digte videre på fortællingen. På den måde er et Jan van Haasteren-puslespil mere end bare et puslespil, og det er en gennemført oplevelse at få et van Haasteren-puslespil i hænderne og arbejde sig igennem fra første brik til det endelige resultat.