365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Disney puslespil

Magien bliver bragt til live i Disneys puslespil, hvor brikker af højtelskede Disney-figurer sættes sammen til farverige motiver. Har du nogle favoritter blandt Disney-karaktererne? Se om du kan finde dem på puslespillene i vores udvalg på BR.dk, hvor du let kommer i gang med brikkerne.

Læg puslespil med Disney figurer

Siden 1923 har Disney underholdt med sit eventyrlige, indlevende univers af opbyggelige fortællinger. Søde dyrelignende karakterer og andre magiske Disney-figurer har vundet hjerter blandt flere generationer af både børn og voksne – og frem til den dag i dag gør de det stadigvæk. 

På puslespil fra Disney kan du blandt andet se gamle, ikoniske figurer som Mickey og Minnie Mouse, Disney-prinsesser, Bambi, Dumbo samt nyere figurer fra iskolde, men hjertevarme Frost. Ikoniske scener fra både Disney filmene og tegneserierne er der også på puslespillene, som både børn og voksne elsker at lægge.

 

Vælg ud fra antal og motiv

Eventyr er der masser af på Disneys puslespil. Måske du og børnene har nogle favorit-karakterer fra universet? Lad disse blive en endnu større del af legen og spilsamlingen, når du vælger puslespil fra Disney. Når du køber puslespil, er det en god idé at vælge ud fra: 

  • Antallet af brikker: Disney puslespil fås med få eller mange brikker. Er børnene næsten lige begyndt at samle puslespil, kan det være en god idé at vælge nogle spil, som ikke har så mange brikker. Ønsker de i stedet at blive udfordret lidt mere, kan Disney puslespil på 1000 brikker nemt det. 
  • Motivet: Puslespil fra Disney har forskellige motiver. Motiverne kan du se illustreret på puslespilskasserne, så du nemt kan vælge dét puslespil, som du synes er pænest. Er det billeder med prinsesser på? Eller er det måske dem, hvor der er dyrelignende Disney-figurer på? 

 

Disney puslespil på 1000 brikker

På BR.dk har vi samlet et større udvalg af produkter fra Disney. Vælg blandt andet imellem Disney legetøj og Disney bøger, hvor søde og seje figurer fra de opbyggelige fortællinger optræder. Fortællingerne ses også på puslespillene fra Disney, som både børn og voksne kan lægge. Er børnene garvet i at lægge brikkerne, kan et Disney puslespil på 1000 brikker være et hit. Se vores Disney-udvalg på BR.dk, og kom i gang med at lægge brikkerne.