365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Disney bøger

Disneys univers er magisk for både store og små, og her finder du både malebøger og godnatlæsning med inspiration fra Disneys velkendte figurer. Måske du allerede kender til Anders Ands Bogklub, der byder på mange skønne Disney-bøger? Tag et kig på mulighederne her på siden og find dine nye favoritter blandt de mange Disney-bøger fra BR.

Klassiske Disney-historier og nye fortællinger fra Anders Ands Bogklub

Disney-bøger er fyldt med spændende og eventyrlige historier, som hele familien kan samles om. Har I set de klassiske Disney-film sammen, så har I måske hver især jeres favoritkarakterer, som også vil være at finde i de mange børnebøger. De skønne karakterer kan nu blive en endnu større del af dit barns hverdag gennem højtlæsning i Disney-bøger inden sengetid.

I Disneys univers kan alting ske, og her er masser af humor, spænding, hjertelighed og eventyr. Bøgerne fra Anders Ands Bogklub er i særligt høj kurs, men også vores mange andre Disney-bøger er populære. Skal de mon også flytte ind på børneværelset hos jer inden længe?

 

Eventyrlig godnatlæsning for børn og barnlige sjæle

Disney-bøger har ingen udløbsdato, og bøgerne kan nydes igen og igen og gå i arv i generationer uden at miste deres helt særlige gnist. De er perfekte til godnatlæsning og til en hyggelig stund i sofaen, når I kommer hjem efter en travl dag på farten. Børnene vil nyde selv at kigge på de flotte billeder og vil efterhånden kunne huske de skønne historier. Hyg jer også sammen om en god, kreativ stund med Disney-malebøger, der giver fortællingerne endnu mere liv. 

 

Køb Disney-bøger i mange udgaver hos BR!

Det er svært at sige børn uden også at sige Disney, og mangler I lidt nyt til bogreolen derhjemme, så er det helt oplagt at gå på opdagelse blandt de mange Disney-bøger her på siden. Skal Anders And, Mickey Mouse eller en af de nyere Disney-karakterer være hovedpersonen i historien? Uanset hvilken del af Disneys verden, der betager jer, så finder I de rette Disney-bøger her, så tag et kig på det store udvalg og find dine næste favoritter.