365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Disney bøger

En Disney bog er magisk for både store og små. Tag et kig på mulighederne her på siden og find dine nye favoritter blandt de mange Disney bøger fra BR.dk.

Klassiske Disney-historier og nye fortællinger fra Anders Ands Bogklub

Disney bøger er fyldt med spændende og eventyrlige historier, som hele familien kan samles om. Har I set de klassiske Disney film sammen, så har I måske hver især jeres favoritkarakterer, som også vil være at finde i de mange børnebøger. De skønne karakterer kan nu blive en endnu større del af dit barns hverdag gennem højtlæsning i Disney-bøger inden sengetid.

I Disneys univers kan alting ske, og her er masser af humor, spænding, hjertelighed og eventyr. Bøgerne fra Anders Ands Bogklub er i særligt høj kurs, men også vores mange andre Disney bøger er populære. Skal de mon også flytte ind på børneværelset hos jer inden længe?

 

Typer af Disney bøger

På BR.dk finder du ikke kun Disney bøger, som du kan læse med dit barn. Vi har også sjove aktivitetsbøger og malebøger med de populære Disney-figurer. Derfor finder du en Disney bog til alle lejligheder blandt vores udvalg.

De forskellige typer af Disney bøger betyder også, at dit barn kan være en del af Disney-universet på mange måder. Når der skal løses opgaver, farvelægges prinsesser og biler eller læses magiske fortællinger - dit barn er med i den eventyrlige verden uanset valget af Disney bog.

 

Find jeres favorit Disney bog

Der findes et utal af forskellige Disney bøger, der passer til ethvert barn. På BR.dk finder du både noget for de små og for de lidt større børn. Lad dit barn dykke ned i Walt Disney bøger uanset interesse og alder. Her er gode idéer til, hvordan du vælger en god Disney bog:

  • Tema: Hvilket Disney-univers elsker dit barn? Er det måske Biler, Peter Plys, Prinsesser eller Frost?
  • Type: Skal det være en bog, der kan læses, en malebog eller en aktivitetsbog?
  • Alder: Skal det være en simpel eller mere udfordrende Disney bog?


Du finder selvfølgelig også klassiske Disney bøger, der indeholder alle de magiske og eventyrlige fortællinger fra Walt Disneys univers. Underholdning og læring er en stor del af Disney bøgerne og hele universet, så dit kan roligt fordybe sig i en Disney bog.

 

Disney bøger er eventyrlig godnatlæsning for børn og barnlige sjæle

Disney bøger har ingen udløbsdato, og bøgerne kan nydes igen og igen og gå i arv i generationer uden at miste deres helt særlige gnist. De er perfekte som godnathistorier og til en hyggelig stund i sofaen, når I kommer hjem efter en travl dag på farten.

Børnene vil nyde selv at kigge på de flotte billeder og vil efterhånden kunne huske de skønne historier. Hyg jer også sammen om en god, kreativ stund med Disney-malebøger, der giver fortællingerne endnu mere liv. 

 

Køb Disney bøger i mange udgaver på BR.dk

Det er svært at sige børn uden også at sige Disney, og mangler I lidt nyt til bogreolen derhjemme, så er det helt oplagt at gå på opdagelse blandt de mange Disney bøger her på siden. Skal Anders And, Mickey Mouse eller en af de nyere Disney-karakterer være hovedpersonen i historien?

Uanset hvilken del af Disneys verden, der betager jer, så finder I de rette Disney bøger her, så tag et kig på det store udvalg og find dine næste favoritter.