365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Godnathistorier for børn

Der er ikke meget, der kan slå en god godnathistorie ved puttetid. Den danner nemlig rammen om en hyggelig og rolig stund, når historien læses højt af en velkendt voksenstemme. Her på siden kan du se vores store udvalg af godnathistorier til både små og store børn. Oplev et fortryllende univers af godnathistorier fra BR her!

Lad roen sænke sig med godnathistorier for børn

Højtlæsning er hyggeligt, og det er heller ingen hemmelighed, at mange børn er glade for at få læst børnebøger højt. En godnathistorie giver ikke kun en hyggelig pause, hvor roen kan sænke sig i hverdagen - højtlæsning har faktisk også en lang række positive indvirkninger på barnet.  

  • Barnets ordforråd øges: Børn er nysgerrige, og de vil helt sikkert spørge ind til de ord, de ikke kender, når der læses godnathistorier. På den måde lærer barnet betydningen af mange nye ord og får også lettere ved at lære at læse, når det er tid til det.
  • Barnets indlevelsesevne udvikles: Under en god godnathistorie forsøger barnet at leve sig ind i fortællingen og karaktererne i den, og barnet lærer derfor også at se verden gennem andre øjne end sine egne.
  • Barnets koncentration og fantasi øges: Barnets skønne fantasi stimuleres under godnathistorien. Her prøver barnet at skabe mening ud fra fortællingen gennem fantasien, og det kræver en god portion koncentration hos den lille lytter.

 

Afslut dagen med en kort godnathistorie

En rar godnathistorie kan være den bedste afslutning på en lang dag fyldt med store indtryk. Der er ingen tvivl om, at en god børneseng, bløde dyner, de bedste bamser og en rar børnebog giver de bedste rammer omkring puttetiden. Nyd roen og en hyggelig afslutning på dagen med højtlæsning på børneværelset - så går der nok ikke længe, før dit barn selv tager på eventyr i drømmeverdenen.

 

Godnathistorier for enhver smag

Hos BR finder du et bredt udvalg af godnathistorier for både små og store børn. Du finder alt lige fra billedbøger til bogserier med større fortællinger. Måske er dit barn glad for Sigurd Barrett, Disney eller Peter Plys bøger? Du kan få både korte og lange godnathistorier, lærerige og eventyrlige fortællinger og mange klassiske bøger, som du måske selv har fået læst højt som barn. Du kan med garanti finde de næste favoritter blandt godnathistorierne her hos BR!