365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Børnesenge

Giv dit barn de bedste forudsætninger for at sove godt om natten med en af de skønne børnesenge fra BR.dk. Her finder du senge til børn i mange modeller, heriblandt både juniorsenge og halvhøje senge. Bestil ny seng til børneværelset, og glæd dig til, at dit barn snart skal sove i den for allerførste gang. 

Madrasser til børnesengen

Er der brug for en madras til børnesengen? Se hele udvalget af madrasser i forskellige størrelser og materialer. Så har du sikret de bedste soveforhold for de mindste i familien. 

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Børnesenge med plads til drømmesøvn 

Det er næppe nogen overraskelse, at dit barns søvn betyder rigtig meget for overskuddet til at lege, lære og udvikle sig gennem hele barndommen. Derfor er det vigtigt, at barnet får rigeligt med kvalitetssøvn hver eneste nat, og vil du sikre dig det, er det først og fremmest en rigtig god idé at se dig om efter en lækker børneseng, hvor dit barn kan gå trygt til ro og sove godt hele natten igennem. Forhåbentlig vil dit barn vågne veludhvilet morgen efter morgen – klar på alle dagens spændende oplevelser og udfordringer. 

Senge til børneværelset i gennemtænkt design 

Hos BR.dk forhandler vi flere forskellige senge, der i både størrelse og design er som skabt til familiens mindste. Nogle børnesenge er helt simple i designet og tiltaler måske primært forældrenes æstetiske øje, imens andre er udformet helt på børnenes præmisser med inspiration fra nogle af barnets helt store TV-helte fra tidens populære tegnefilmsuniverser. 

Vinder æstetikken, eller får dit barn selv lov til at vælge frit blandt de mange børnesenge? Gå på opdagelse i udvalget sammen, og find den helt rigtige seng til børneværelset her, hvor vi tilbyder både køjesenge, almindelige, lave juniorsenge samt flere halvhøje senge med god plads til leg eller opbevaring under selve sengen. Sidstnævnte er særligt egnet til de mindre børneværelser, hvor hver en kvadratmeter helst skal udnyttes bedst muligt. Skal børneværelset i stedet indrettes med en fantasifuld himmel- eller husseng, som kan udsmykkes med fine sengeforhæng og indbyder til dejlige drømme for dit barn? Så finder du også det på BR.dk.

Køb senge til børn hos BR.dk 

Selvom legen er alfa og omega for barnets udvikling, så er søvnen også mindst lige så vigtig. Derfor er vi rigtig glade for at kunne tilbyde så mange gode børnesenge her i sortimentet. Hos BR.dk elsker vi at lege, men det betyder ikke, at vi ikke forstår vigtigheden i også at kunne koble af og lade op til en ny dag på eventyr. Bestil børnesengen her, og lad os om at klare resten.