365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dyner til børn

En god nattesøvnen er godt for dit barn, men det er også afgørende for din nattesøvn som forælder. Du kan starte med at finde en god børnedyne til dit barn.

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Sov trygt i børnedyner fra BR.dk

Vores børn er det vigtigste i vores liv, og derfor skal de selvfølgelig have det bedste - også når det gælder dyner. På BR.dk har vi et bredt udvalg af dyner til børn, og vores sortiment rummer både dyner med naturfyld og fiberfyld, så du kan finde den rette til dit barns behov.

Om børnene har fået en god nattesøvn eller ej, kan ofte være afgørende for, om dagen bliver glad og sjov eller præget af gråd og konflikter. Selvom det kan være svært at forstå, kan dynen sagtens have betydning for netop det. Med den rette dyne kan dit barn have det godt hele natten - især hvis dynen også er betrukket med et sejt sæt sengetøj.

 

Vælg den rette børnedyne

På BR.dk ønsker vi at hjælpe dig med at finde den helt rigtige dyne til dit barn. Derfor har vi samlet nogle punkter, som du bør være opmærksom på i dit valg af børnedyne:

  • Børn vokser med lynets hast, og derfor er det vigtigt at vælge en dyne i den helt rigtige størrelse. Vores udvalg rummer både baby- og juniordyner.
  • Vælg en dyne, som fjerner fugten. Børn afgiver en masse fugt om natten - særligt når de er for små til selv at vende sig i løbet af natten.
  • Dynen skal også være i stand til at holde på varmen, så dit barn også kan sove ude i barnevognen uden at fryse.
  • Tænk over fyldet på dynen. Naturmaterialer er åndbare, men du kan også få fiberdyner på BR.dk.

 

Børnedyne fra BR.dk - så er det puttetid!

Børneværelset er tit præget af legetøj, bløde elementer og mange fine farver. Med andre ord går dit barn nok ikke så meget op i at vælge en dyne, men det har stor betydning for dit barns udvikling og trivsel alligevel.