365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Sengetøj til børn

Sengetøj skal matche børneværelset og dit barns ønsker. Hos BR finder du sengetøj i et bredt udvalg af farver og motiver, og vi er helt sikre på, at der er et sengesæt, som går lige i hjertet på dit barn! Gå på opdagelse i vores udvalg, og find det sengesæt, der skal pryde dit barns børneværelse.  

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Sengetøj til børn i sjove designs

Der er ikke noget bedre end at putte under dynen og få en skøn nattesøvn - og her spiller sengetøjet en stor rolle. Ikke nok med, at sengetøjet skal føles blødt og rart for en god nattesøvn, så er det også vigtigt at få det i det helt rette design. Sengetøjet ses tydeligt på børneværelset, og derfor er det ikke underligt, hvis dit barn har klare holdninger til, hvordan det skal se ud. Udvalget i BR omfatter alt heriblandt Gurli GrisPokémon, Batman og mange andre børnefavoritter. Med andre ord er vi helt sikre på, at dit barn vil elske sortimentet her hos BR.  

Den bedste nattesøvn for dit barn 

Som forældre kan det være svært at forstå, at dit barn ikke gider i seng. Om ikke andet er det ofte sådan, det er, når du afbryder dit barn i en god leg eller en sjov tegneserie for at annoncere, at nu er det sengetid. Derfor er det vigtigt med gode rammer for dit barn, så nattesøvnen bliver skøn. Et hyggeligt børneværelse, en behagelig natlampe, yndlingsbamsen til at sove med og så selvfølgelig et komfortabelt sengesæt. På denne måde vil dit barn måske elske at komme ind i sengen - og hos BR har vi alt, hvad du skal bruge.  

Find dit børnesengetøj hos BR! 

Det er vigtigt at være opmærksom på, at du køber den rette størrelse sengetøj, så det passer til både dynen, dit barn og sengen. Vores store udvalg gør det måske svært for du og dit barn at vælge, men i virkeligheden er det en god idé at have 2-3 sengesæt i skabet, så det er nemt at skifte sengetøjet uden at vaske først. Dyk ned i vores brede udvalg her på siden, og find det sengetøj, som vil falde i dit barns interesse.