365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sengetøj til børn

Vil du forkæle dit barn med børnesengetøj i flotte farver og med sjove motiver? På BR.dk finder du sengetøj til børn, som går lige i de smås hjerter! Find det sengesæt, der skal pryde børneværelset nedenfor.

Børnesengetøj - når drømme bliver til virkelighed

Børnesengetøj spiller en stor rolle i at skabe en tryg og indbydende atmosfære for børn. På BR.dk har vi sengetøj til børn, der ikke bare er behageligt og blødt, men som også tager hensyn til de smås fantasier og drømme.

Vil dit barn drømme om Elsa, Paw Patrol eller Minecraft? Så finder du sengetøj til børn på BR.dk, der kan opfylde dit barns ønsker. Fra eventyrlige prinsesser og actionfyldte superhelte til søde dyremotiver – vores sortiment er sammensat for at opfylde enhver lille drømmers ønsker.

 

Sengetøj til børn i sjove designs

Der er ikke noget bedre end at putte under dynen og få en skøn nattesøvn - og her spiller sengetøjet en stor rolle. Ikke nok med, at sengetøjet skal føles blødt og rart for en god nattesøvn, så er det også vigtigt at få det i det helt rette design.

Sengetøjet ses tydeligt på børneværelset, og derfor er det ikke underligt, hvis dit barn har klare holdninger til, hvordan det skal se ud. Udvalget på BR.dk omfatter blandt andet Gurli GrisPokémon, Batman og mange andre børnefavoritter.

 

Husk at vælge børnesengetøj i den rigtige størrelse

Det er vigtigt at være opmærksom på, at du køber den rette størrelse sengetøj, så det passer til både dynen, dit barn og sengen. På BR.dk finder du sengetøj til børn i 140x200 cm og 100x140 cm. Vi har også baby sengetøj til de helt små.

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Sengetøj til børn - praktisk og komfortabelt

Børnesengetøj skal selvfølgelig passe til barnets interesser, men det er mindst lige så vigtigt, at det er praktisk og komfortabelt for barnet at sove i. Derfor kan du kigge efter følgende punkter, når du vælger sengetøj til børn:

  • Komfort: Sengetøjets tekstur er vigtigt. Blødt sengetøj kan føles mere behageligt, så dit barn ikke føler sig generet af det, når det er sengetid.
  • Vaskbarhed: Børnesengetøj skal kunne tåle hyppig vask. Kig efter sengesæt, der kan maskinvaskes og som bevarer farve og form efter mange vaske.
  • Lukninger: Overvej lynlåse frem for knapper for at gøre det lettere for børn at være med til at rede sengen. Lynlåse minimerer også risikoen for, at sengetøjet åbner sig under søvnen.


Vores store udvalg gør det måske svært for du og dit barn at vælge, men i virkeligheden er det en god idé at have 2-3 sengesæt i skabet, så det er nemt at skifte sengetøjet uden at vaske først.

 

Find dit børnesengetøj på BR.dk

Som forældre kan det være svært at forstå, at dit barn ikke gider i seng. Om ikke andet er det ofte sådan, det er, når du afbryder dit barn i en god leg eller en sjov tegneserie for at sige, at nu er det sengetid. Derfor er det vigtigt med gode rammer for dit barn, så nattesøvnen bliver skøn.

Smart sengetøj til børn kan gøre det sjovere for barnet at komme i seng. For hvem vil ikke gerne i drømmeland og lege med Pokémon, Bluey eller Squishmallows? Dyk ned i vores brede udvalg her på siden, og find det sengetøj, som vil falde i dit barns smag.

Et hyggeligt børneværelse, en behagelig natlampe, yndlingsbamsen til at sove med og så selvfølgelig et komfortabelt sengesæt. Så vil dit barn måske elske at komme ind i sengen - og på BR.dk har vi alt, hvad du skal bruge.