365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Natlamper til børn

Gør det trygt og rart at gå til ro med en af de søde natlamper til børn her fra BR.dk. Vi forhandler børne-natlamper i mange designs, der appellerer til børn og barnlige sjæle, så tag et kig på mulighederne, og bestil en natlampe, der hjælper dit barn ind i drømmeland.

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Gå trygt i seng med en natlampe

Natlamper er ikke kun en praktisk måde at holde mørket på afstand - det er også en god måde at få dit barn til at føle sig tryg ved sengetid og gøre overgangen fra leg til søvn lettere. Uanset om dit barn er lidt mørkeræd eller modsat er helt tryg ved mørket, er det rart at have en natlampe til børn ved sengen. En natlampe giver et blidt og hyggeligt lys – for eksempel til godnatlæsningen eller bare som en lille ekstra tryghed, når barnet skal falde i søvn eller vågner i løbet af natten.

Kan dit barn selv tænde og slukke for natlampen, bliver det endnu lettere at finde frem til den tabte sut, den forsvundne bamse eller til drikkedunken, når tørsten melder sig. I det hele taget er det rart, at der ikke behøves at tændes for den helt store lampe, når der kun er brug for en lille smule lys i rummet. 

 

Natlamper til børn i velkendte motiver

Vores forskellige natlamper til børn er designet helt i børnenes ånd, så tag gerne dit barn med på råd, når den helt rigtige natlampe skal vælges. Lamperne er designet i gode, robuste materialer, så de kan skabe glæde og tryghed på børneværelset i mange år,

Sortimentet på BR.dk rummer et væld af søde natlamper, som kan pynte på natbordet ved siden af sengen, uanset om den er tændt eller slukket. Blandt natlamperne her på siden finder du helt sikkert også natlamper med figurer, som dit barn kender fra film og TV. Det vil uden tvivl skabe glæde hos dit barn, når yndlings-superhelten lyser op i mørket og passer på dit barn, mens det sover.

 

Praktiske natlamper til børneværelset

For mange forældre er det rart, at natlampen på børneværelset sidder et sted, hvor det er let som forældre lige at kigge ind inden egen sengetid og slukke for lampen, hvis ikke barnet selv er afhængig af trygheden fra lyset om natten. Lamperne er nemme at betjene for både børne- og voksenfingre, og de er i det hele taget en stor fornøjelse at bruge for både store og små.

Gør indretningen af børneværelset komplet med en natlampe til børn, der giver et hyggeligt og behageligt lys. Vi glæder os til at se, hvilken af vores mange natlamper til børn, der mon er den rette for jer.