365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børnelamper

Et lyst børneværelse med flotte børnelamper indbyder til leg og hygge. På BR.dk finder du lamper til børneværelset i mange forskellige designs. Find en sød lampe til børneværelset i vores udvalg.

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Skab et lyst og indbydende værelse med en børnelampe

Når børneværelset skal indrettes, kommer du ganske enkelt ikke udenom også at skulle tænke over belysningen i rummet. Selvom et lidt dunkelt rum sagtens kan være hyggeligt, så er det nu rarere med masser af lys, der holder hovedet friskt og dermed kreativiteten gående i timevis.

Alt efter rummets størrelse kan det være nødvendigt med flere lamper til børneværelset, og vi anbefaler under alle omstændigheder som minimum en rigtig god primær børnelampe i rummet samt eventuelt en natlampe ved sengen.

Hvad dit barn ellers måtte have brug for af lamper til børneværelset, må afhænge af værelsets indretning, men uanset hvad I søger inden for lamper til børn, finder I det i hvert fald her i sortimentet.

 

Find lamper til børneværelset i mange forskellige modeller 

Lamper til børn må gerne se ud på en anden måde end lamper til voksne. Det behøver ikke at være så højtideligt det hele, og derfor er vi glade for at kunne præsentere et bredt udvalg af børnelamper i legende designs, der er lige til at få et smil på læben af at kigge på.

Skab et helt suverænt lys i hele børneværelset, hvor dit barn kan fordybe sig i leg, læsning af gode bøger eller kreative aktiviteter i skæret fra flotte børnelamper i høj kvalitet. Find både væglamper, bordlamper, loftlamper og flere andre lamper til børneværelset her, og tag eventuelt dit barn med på råd, når de helt rigtige lamper til værelset skal vælges.

 

Sådan vælger du den rigtige lampe til børneværelse

Valg af børnelamper afhænger selvfølgelig af, hvad du skal bruge den til. Der er dog også andre ting, du kan overveje, når du vælger lampe til dit barns værelse. Du kan f.eks. tage højde for følgende faktorer:

  • Type af lampe: Vælg mellem natlamper, skrivebordslamper eller loftslamper afhængig af behovet.
  • Temaer og figurer: Vælg lamper med børnevenlige motiver, som f.eks. dyr, rumfartøjer eller eventyrfigurer, som passer til barnets interesser.
  • Farver: Farverige lamper kan være med til at lyse et rum op og gøre det mere personligt og indbydende for et barn.
  • Justérbare funktioner: Lamper med justérbar lysstyrke eller farver kan tilpasses forskellige tidspunkter på dagen og forskellige behov.


Se vores sortiment af lamper til børneværelset, hvor du finder alt fra natlamper, der skaber ro om natten, til skrivebordslamper, der hjælper med lektierne. Skab den perfekte atmosfære for dit barn med børnelamper, der både er funktionelle og fantasifulde.

 

Indret med dekorative børnelamper fra BR.dk

Vores lamper til børneværelset appellerer til børns fantasi og kan derfor også inspirere til et væld af gode lege. Køb lamper til børneværelset online på BR.dk, og glæd dig til snart at finde den helt perfekte placering til den eller de nye lamper, der inden længe flytter ind.