365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Lyskæder

Det er godt med lys, men en lampe er ikke altid egnet til at skabe den perfekte hyggebelysning, som vi går efter - og det er her, at lyskæder kommer ind i billedet. Hos BR har vi samlet et udvalg af lyskæder, som du kan pynte op med til fest eller dekorere med på børnenes værelser.

Pynt op med lyskæder til fest

Lyskæder er perfekte, når du gerne vil skabe en god og hyggelig stemning! Det kan være til en fest, en filmaften eller en helt almindelig aften i selskab med familien - der er mange muligheder. Nogle gange bliver lyset fra lamperne ganske enkelt for skarpt til at danne en hyggebelysning, og her er lyskæder en effektiv løsning.

Du kan vælge lyskæder med farvede eller almindelig belysning, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan pynte op med dem.

Sjove lyskæder til børn

Vi har et udvalg af lyskæder, der egner sig godt til børnenes værelser - og der er ingen tvivl om, at børnene vil elske det! Her får du tre gode idéer til, hvordan børnene kan bruge BR’s lyskæder:

  • Skab tryghed om natten

Nogle børn bryder sig ikke om, når der er helt mørkt i rummet - til gengæld er det heller ikke optimalt at sove med loftslampen tændt. Her kan lyskæder skabe en svag belysning, som gør, at dit barn kan se sig omkring i rummet og dermed falde trygt i søvn.

  • Filmaften med hyggebelysning

Når der skal være filmhygge, skal der selvfølgelig være mørkt, så I opnår den optimale biografstemning. Her er lyskæder en god løsning til at skabe en dekorativ og hyggelig belysning, mens I ser film.

  • Lad børnene slå kreativiteten løs

Måske har dit barn en drøm om at dekorere værelset? Drop maling, tapet og lignende, og lad i stedet børnene give sig i kast med lyskæder, som nemt kan fjernes igen. Du vil blive overrasket over de mange dekorationsmuligheder.

Børnelyskæder hos BR

Lyskæder er en af vores favoritter, når vi snakker dekorationer! Dyk ned i BR’s store udvalg, og find de lyskæder, der skal hjem og pynte hos jer. Vi sørger for en hurtig og sikker levering til din adresse.