365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Baby sengetøj

Med det helt rigtige sengetøj er du ét skridt tættere på en god putning. Her på siden har vi samlet vores fine udvalg af babysengetøj. Fælles for hvert enkelt sæt er den høje kvalitet og det varierede udvalg af farver og mønstre, som helt sikkert gemmer på noget for enhver smag.

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Babysengetøj i fine farver 

En god putning er også bestemt af omgivelserne, og derfor er en god madras, en lækker dyne og blødt dynebetræk vigtigt at prioritere. Når du putter din lille baby, skal det nemlig føles komfortabelt, så dit barns hud ikke klør eller bliver irriteret på anden vis.  

Derfor har vi også et bredt udvalg af sengetøj i de bedste materialer. Desuden er det meste af vores betræk enten GOTS-certificeret eller Oeko-Tex certificeret.  

 

Hvor meget babydynebetræk bør du have? 

Den store verden af babyudstyr kan være en jungle at finde rundt i, og særligt hvis det er dit første barn. For hvor mange babydynebetræk har du egentlig brug for? Hvis vi sammenligner med dynebetræk til voksne, så kan vi ofte klare os med et par sengesæt. På den måde kan vi lægge et nyt på, imens det andet er til vask.  

Med babyer og børn er det en lidt anden sag. Her kan de små uheld komme i en lind strøm, og derfor kan det være en god idé at have 3-4 sæt på lager, så du ikke altid skal have gang i vaskemaskinen. Hvis dit barn har flere uheld i løbet af en nat, har du altså rig mulighed for at smide det beskidte sengetøj i vaskekurven og blot skifte det ud med et nyt.  

 

Send dit barn trygt mod drømmeland 

Selvom din baby ikke selv har nogen holdning til sit sengetøj endnu, så skal dynebetrækket være med til at skabe det nye univers, som han eller hun pludselig skal forholde sig til. Alle præferencer er forskellige, og derfor er vores udvalg også alsidigt, så du kan vælge et design, der matcher børneværelset.  

Vælg mellem blomstermønster, striber, dyretema, livet under havoverfladen og mange flere. Når dit barn en dag bliver stor nok til en juniordyne, kan du med fordel tage ham eller hende med på råd, så I kan finde et motiv helt i børnehøjde.