365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
0

Gurli Gris

Gurli Gris legetøj – simpelt, men sjovt

Det er måske ikke de mest sindsoprivende eventyr den lille grisefamilie kommer ud for i de populære tegnefilm, men ikke desto mindre har Gurli, Gustav, far Gris, mor Gris og alle deres venner en plads i hjertet hos rigtig mange børn i alle aldre. Måske fordi det de oplever, kan relateres til barnets dagligdag.

 

Tre grunde til at vælge Gurli Gris:

  • Figurerne er bade søde og sjove for børn og barnlige sjæle
  • Gurli og familien kan lege alene eller sammen med andre figurer
  • De tiltaler børn i alle aldre, og den høje genkendelighed skaber smil

 

Lad Gurli Gris tage på tur med figurerne fra Paw Patrol eller hjælpe Barbie med at sortere tøj. Der er uendelige muligheder for at inddrage de søde Gurli Gris figurer i legen enten for sig selv eller sammen med det andet legetøj på værelset. Hos BR har vi et stort udvalg af både figurer, bamser og tilbehør til Gurli Gris, så du altid kan finde noget, der passer til din lille Gurli-fan. Du finder altid varianter i alle prisklasser, og du kan også tjekke, om vi har Gurli Gris legetøj på tilbud.

 

Vælg dit barns yndlings Gurli Gris figur

I vores store udvalg finder du rigtig mange søde og sjove versioner af Gurli Gris og hendes dejlige familie og venner. Skal du finde den helt rigtige, kan du vælge mellem:

- Gurli Gris bamser, som er bløde og søde. De kan bruges både til at lege med, men giver også både tryghed og hygge, når det bliver sovetid, og der skal puttes.

- Gurli Gris figurer, der kan bruges til leg med alle de andre figurer på børneværelset og passer perfekt i lommen, når der er legeaftale.

 

Se vores udvalg af Gurli Gris produkter herover, og bestil i dag!