365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gurli Gris - sjovt og populært legetøj

Den populære TV-serie Gurli Gris har vundet mange barnehjerter gennem smittende humør, fjollede spilopper og meget mere. Det er nemlig en serie, som mange børn kan relatere til, hvilket kun påvirker dens popularitet. Find sjovt legetøj og tilbehør til din fan derhjemme her på siden, og køb allerede i dag.

Sjovt og simpelt legetøj fra Gurli Gris

Den velkendte grisefamilie, som ruller hen over skærmen og betager de mindste, er super populær, hvorfor deres legetøj også er et kæmpe hit. Her kan din fan derhjemme udvælge favoritten, som dit barn forbinder med TV-serien. På BR.dk har vi et spændende og bredt udvalg af legetøj og tilbehør fra Gurli Gris, som den største fan bare må eje. Tjek det ud herover, og tag også et kig på vores andet legetøj

Derfor må du eje legetøj fra Gurli Gris

  • Perfekt til den største fan
  • Saml hele grisefamilien, eller sæt andet legetøj i spil 
  • Tiltaler mange børn og har en høj genkendelighed 

Det smittende humør og sjove figurer er et must for den største fan. Blandt udvalg finder du hele familien både far gris, mor gris, Gustav og Gurli. Her kan du både samle hele familien til sjov og leg, eller lad dem lege med andre sjove figurer. Det er kun din fantasi, som sætter grænserne for legen. Samtidig tiltales mange børn af den hyggelige familie, hvor de fleste kan genkende sig selv og sin familie. 

Vælg dit barns yndlings Gurli Gris figur 

Hvis dit barn allerede har en favorit i grisefamilien, er det nemt at finde det helt rigtige legetøj eller tilbehør. Her på siden kan du udvælge dit barn favorit figur fra Gurli Gris, der hurtigt bliver barnets nye bedste ven. Du finder blandt andet bløde og søde bamser eller Gurli Gris figurer, som inviterer til timevis af leg og sjov.

På BR.dk finder du et bredt udvalg af legetøj såsom aktivitetslegetøj, sorteringslegetøj og meget mere, som du kan overraske dit barn med. Så du bliver helt sikkert populært derhjemme.