365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gurli Gris kostumer

Gurli Gris er en af de mest populære tegneseriefigurer for børn, og det er der ikke noget at sige til. Det er nemlig altid hyggeligt at følge Gurli Gris og hendes familie, når de tager på eventyr i hverdagen. Har du en lille Gurli Gris-fan hjemme hos dig, så vil et Gurli Gris-kostume helt sikkert være et stort hit. Gå på opdagelse i vores udvalg af fine kostumer her hos BR!

Gurli Gris - børnenes yndlingsgris

Gurli Gris er lynhurtigt blevet en stor favorit blandt børn. Figuren er kendt fra tegnefilmsserien, hvor man følger hverdagens små og store eventyr hos familien Gris. Her er der altid let til latter og grynt, når Gurli er på eventyr med hendes familie eller venner. Vi møder både Gurlis bror Gustav Gris, Mor Gris og Far Gris, og i tegneserien er der også altid masser af sjov, når Gurli Gris er sammen med vennerne Frida Får, Herluf Hund og mange flere.

Gurli er nem at relatere til, lattermild og sød, så det er nemt at forstå, hvorfor tegnefilmsserien er så populær blandt børn. Nu kan de små Gurli Gris-fans endda selv få lov til at klæde sig ud som enten Gurli Gris eller Gustav Gris med fine kostumer fra BR!

 

Bliv klar til fastelavn med et Gurli Gris- eller Gustav Gris-kostume

Er Gurli Gris favoritserien hjemme hos jer? Så er der ingen tvivl om, at et Gurli Gris-kostume også lige vil være sagen. Nærmer fastelavn sig, så er det tid til at finde årets seje kostume, og hvad er bedre end muligheden for at klæde sig ud som sit store idol? Hos BR har vi både Gurli Gris-udklædning og et fint Gustav Gris-kostume, så der er udklædning til børn til enhver smag. Skal kostumet fuldendes, så brug ansigtsmaling til at male ansigtet lyserødt som Gurli Gris’. Husk at male de røde kinder også, og så er du klar til at fejre fastelavn og give den gas med at slå fastelavnstønden i stykker.

 

Stort udvalg af Gurli Gris-udklædning hos BR!

Hos BR finder du de flotteste kostumer til børn, som helt sikkert vil skabe begejstring hos familiens mindste medlemmer. Er dit barn trofast seer af Gurli Gris-tegneserien, så er der nok ikke noget, der kan slå et sejt Gurli Gris-kostume eller Gustav Gris-kostume. Tag et kig her på siden og find dit favoritkostume hos BR!