365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Ansigtsmaling

Hvem vil ikke gerne være en farlig tiger? Eller måske en flot sommerfugl? Med ansigtsmaling kan du male en masse fine motiver, som børnene vil elske. Her på siden har vi samlet ansigtsmaling til børn i en masse skønne farver. Skab alverdens motiver med ansigtsmaling til børn her fra siden.

Dino ansigtsmaling - STEP 1
Dino ansigtsmaling - STEP 2
Dino ansigtsmaling - STEP 3
Elsa ansigtsmaling - STEP 1
Elsa ansigtsmaling - STEP 2
Elsa ansigtsmaling - STEP 3
Enhjørning ansigtsmaling - STEP 1
Enhjørning ansigtsmaling - STEP 2
Enhjørning ansigtsmaling - STEP 3
Tiger ansigtsmaling - STEP 1
Tiger ansigtsmaling - STEP 2
Tiger ansigtsmaling - STEP 3

Få inspiration til uuuhyggelig ansigtsmaling

Skal Halloween udklædningen fuldendes, så kræver det den helt rette ansigtsmaling. Få inspiration til forskellige (u)hyggelige ansigtsmalinger i guiden her og sæt prikken over i'et på årets mest skræmmende kostume!

Ansigtsmaling til enhver højtid

Bedst som du regner med, at det er dit barn, der løber dig i møde, bliver du i stedet mødt af en farlig pirat, en farvestrålende klovn med rød næse eller måske af en bleg vampyr med blod dryppende fra mundvigen.

Ansigtsmaling giver rig mulighed for at skabe flotte og autentiske effekter, der både kan stå alene eller suppleres af et passende kostume for at gøre legen endnu sjovere. Som forældre kommer vi måske på dybt vand, når vi bliver bedt om at ansigtsmale en tiger eller andre dyr og karakterer med særlige kendetegn, men heldigvis er ansigtsmaling let at arbejde med, og øvelse gør mester. Med forskelligt kostumetilbehør kan I sætte den sidste prik over i’et, der fuldender udklædningen til Fastelavn, Halloween eller bare på en helt almindelig tirsdag.

 

Idéer til ansigtsmaling

Ansigtsmaling er den perfekte måde at fuldende dit barns udklædning på og gøre dit barns fantasi til virkelighed. Der er ingen grænser for de sjove motiver, man kan lave med ansigtsmaling, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Her får du et par sjove idéer til ansigtsmaling:

  • Sommerfugl: Sommerfugle er en klassiker, når det kommer til ansigtsmaling. Med forskellige fine farver og måske endda lidt glimmer kan du skabe en farverig og smuk sommerfugl, der folder vingerne ud på dit barns ansigt.
  • Pirat: Hvis dit barn er fan af sørøvere, kan du gøre dit barn til en sej og farlig pirat. En sort øjenklap, skæg og et stort ar kan alt sammen laves med ansigtsmaling.
  • Løve: En farlig løve eller tiger er altid et hit til udklædningsfesten. Med orange, hvid og sort ansigtsmaling kommer du rigtig langt for at gøre dit barn til det farligste kattedyr i hele nabolaget.
  • Klovn: Ansigtsmaling med klovnemotiv er også et populært valg blandt børn. Med hvide, sorte og røde farver kan I lave det perfekte klovneansigt – og glem ikke den karakteristiske røde klovnenæse.

 

Mulighederne er uendelige, når det kommer til at lave sjov ansigtsmaling. Motivet afhænger i høj grad af dit barns øvrige udklædning, men ansigtsmalingen kan også sagtens stå alene. Find meget mere inspiration til sjov eller uhyggelig ansigtsmaling i vores guides, som du finder her på siden. Gå på opdagelse i udvalget af ansigtsmaling på BR.dk og find lige de farver, du skal bruge for at forvandle dit barn til sin yndlings-karakter.

 

Gode råd til ansigtsmaling

Før du kaster dig ud i ansigtsmaling, er det først og fremmest altid en god idé at have et billede af det ønskede motiv liggende klar foran dig, så du hele tiden har noget at male efter. Find derefter ansigtsmaling, svamp og pensler frem sammen med en skål med vand til at skylle penslerne ved farveskift. Du finder forskelligt fastelavnstilbehør her hos BR, som netop kan bruges til ansigtsmaling og udklædning.

Skal hele ansigtet males, så start med at male selve bundfarven med en svamp, så du kan koncentrere dig om detaljerne bagefter. Brug en våd pensel, når du maler linjer og detaljer for at få det bedste resultat, og sørg altid for at holde lidt afstand til øjnene, der ikke må komme i kontakt med ansigtsmalingen.

Held og lykke! Uanset det færdige resultat er vi sikre på, at dit barn vil elske at blive malet med ansigtsmalingen, der heldigvis også går nemt af igen ved vask. Hos BR finder du et stort udvalg af ansigtsmaling i forskellige farver samt pensler og svampe, så dit barn kan opnå det helt rigtige look. Gå på opdagelse her på siden og find alt, du skal bruge til den perfekte ansigtsmaling.