365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Ansigtsmaling

Hvem vil ikke gerne være en farlig tiger? Eller måske en flot sommerfugl? Med ansigtsmaling kan du male en masse fine motiver, som børn vil elske. Her på siden har vi samlet ansigtsmaling til børn i en masse skønne farver. Skab alverdens motiver med ansigtsmaling til børn her fra siden.

 

Dino ansigtsmaling - STEP 1
Dino ansigtsmaling - STEP 2
Dino ansigtsmaling - STEP 3
Elsa ansigtsmaling - STEP 1
Elsa ansigtsmaling - STEP 2
Elsa ansigtsmaling - STEP 3
Enhjørning ansigtsmaling - STEP 1
Enhjørning ansigtsmaling - STEP 2
Enhjørning ansigtsmaling - STEP 3
Tiger ansigtsmaling - STEP 1
Tiger ansigtsmaling - STEP 2
Tiger ansigtsmaling - STEP 3

Ansigtsmaling til enhver højtid

Bedst som du regner med, at det er dit barn, der løber dig i møde, bliver du i stedet mødt af en farlig pirat, en farvestrålende klovn med rød næse eller måske af en bleg vampyr med blod dryppende fra mundvigen.

Ansigtsmaling giver rig mulighed for at skabe flotte og autentiske effekter, der både kan stå alene eller suppleres af et passende kostume for virkelig at gøre legen endnu sjovere. Som forældre kommer vi måske på dybt vand, når vi bliver bedt om at ansigtsmale en tiger eller andre dyr og karakterer med særlige kendetegn, men heldigvis er ansigtsmaling let at arbejde med, og øvelse gør mester. Med forskellige kostumetilbehør kan I sætte den sidste prik over i’et, der fuldender udklædningen til fastelavn, Halloween eller en anden sjov højtid.

Ansigtsmaling – skal dit barn være en humlebi, superhelt eller måske en prinsesse?

Før du kaster dig ud i ansigtsmaling, er det først og fremmest altid en god idé at have et billede af det ønskede motiv liggende klar foran dig, så du hele tiden har noget at male efter. Find derefter ansigtsmaling, svamp og pensler frem sammen med en skål med vand til at skylle penslerne ved farveskift. Du finder forskelligt fastelavnstilbehør her hos BR, som netop kan bruges til ansigtsmaling og udklædning.

Skal hele ansigtet males, så start med at male selve bundfarven med en svamp, så du kan koncentrere dig om detaljerne bagefter. Brug en våd pensel, når du maler linjer og detaljer for at få det bedste resultat, og sørg altid for at holde lidt afstand til øjnene, der ikke må komme i kontakt med ansigtsmalingen.

Held og lykke! Uanset det færdige resultat er vi sikre på, at dit barn vil elske at blive malet med ansigtsmalingen, der heldigvis også går nemt af igen ved vask.