365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Kostumer

Sæt gang i legen med de helt rigtige kostumer til børn. Kostumer til børn behøver ikke kun at være forbeholdt fastelavn. De kan være lige så sjove at lege med til hverdag, hvor børnene kan skabe deres helt eget univers. Dyk ned i udvalget af kostumer til børn her på siden.

 

Børnekostumer

“Fastelavn er mit navn... “ eller “ SLIK ELLER BALLADE!” - det er remser, der ofte benyttes af børn klædt ud i fine og farverige kostumer. Der er nemlig ingen tvivl om, at Fastelavn og Halloween er højtider, som lægger op til mange gode traditioner - heriblandt udklædning til børn. Men er det virkelig kun de to gange om året, hvor børnene kan klæde sig ud?

Hos BR mener vi, at hver dag er en potentiel udklædningsdag. Kostumer gør nemlig legen lidt mere virkelig. Lidt mere spændende. Og lidt mere underholdende.

Kostumer til børn

Kostumer bidrager til den perfekte rolleleg! Børnene lever sig ind i den nye karakter, og pludselig er der slet ikke brug for andet legetøj.

I næste øjeblik står der en superhelt i stuen med uanede superkræfter, og så skal hele verden reddes!

Eller også bliver mor eller far den syge patient i sofaen, imens lægen står ved siden med et alvorligt udtryk i ansigtet og alt sit lægegrej ved hånden.

Det kan også være, at Elsa fra Frost pludselig står og synger ude i haven med sin lange fletning ned over skulderen.

Med andre ord er mulighederne uendelige, og børnene er så gode til at leve sig ind i rollen og slippe fantasien løs, så legen bliver endnu mere levende.

God leg med børnekostumer

Har du et barn, der drømmer om at blive til Harry Potter, Rapunzel eller måske Gurli Gris? Her på siden finder du en bred vifte at seje kostumer, og vi er helt sikre på, at der er et kostume, der passer til dit barn!

Kostumer er ikke kun gode til Fastelavn og Halloween. De er også fantastiske til en børnefødselsdag med et sjovt tema eller bare på en helt almindelig onsdag, hvor legen skal være ekstra god. Gå på opdagelse i det store udvalg, og find det nye favoritkostume i dag!