365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kostumer

Sæt gang i legen med de helt rigtige kostumer til børn. Kostumer til børn behøver ikke kun at være forbeholdt Fastelavn eller Halloween. De kan være lige så sjove at have på til hverdag, hvor børnene kan skabe deres helt eget univers i en sjov rolleleg. Dyk ned i udvalget af kostumer til børn her på siden.

Kostumer fra kendte mærker

Fuldend udklædningen med kostumetilbehør

Sæt prikken over i'et på dit barns kostume med sejt udklædningstilbehør. Har dit barn fundet den perfekte Elsa kjole? Så skal der naturligvis en blond paryk til. Eller skal dit barn klædes ud som Harry Potter? Så må I endelig ikke glemme tryllestaven! I finder alt det og meget mere blandt vores kostumetilbehør lige her.

 

Skal de voksne også klædes ud?

Sjove kostumer til voksne

Kostumer til børn

“Fastelavn er mit navn... “ eller “SLIK ELLER BALLADE!” - det er remser, der ofte benyttes af børn klædt ud i fine og farverige kostumer. Der er nemlig ingen tvivl om, at Fastelavn og Halloween er højtider, som lægger op til mange gode traditioner - heriblandt udklædning til børn, hvor der rasles efter slik og andre godter hos naboerne. Men er det virkelig kun de to gange om året, hvor børnene kan klæde sig ud?

Hos BR mener vi, at hver dag er en potentiel udklædningsdag. Med sjove kostumer bliver hver dag en fest samtidig med, at de gør legen lidt mere virkelig. Lidt mere spændende. Og meget mere underholdende.

 

Sjov rolleleg med børnekostumer

Kostumer bidrager til den perfekte rolleleg! Udklædningstøj er nemlig ikke bare sjovt at se på, det sætter også gang i fantasien og legen. Når børn klæder sig ud, træder de ind i en helt anden rolle, hvilket åbner op for et utal af sjove lege. Børnene lever sig ind i den nye karakter, og pludselig er der slet ikke brug for andet legetøj.

Børnene kan klæde sig ud som alverdens karakterer enten alene, med mor og far eller sammen med legekammeraterne, og så er det kun fantasien, der sætter grænser for legen. Måske har dit barn lyst til at redde kongeriget i et prinsessekostume, bekæmpe de onde skurke som en sej og stærk superhelt eller kravle rundt på gulvet og jage sin egen hale i et sjovt dyrekostume.

Det kan også være, at mor eller far er den syge patient i sofaen, imens lægen står ved siden med et alvorligt udtryk i ansigtet og alt sit lægegrej ved hånden. Eller måske Elsa fra Frost pludselig står og synger ude i haven i sin flotte kjole og med sin lange fletning ned over skulderen. Dit barn kan endda opføre sin egen teaterforestilling for venner og familie, hvor hver rolle har sit eget kostume og sjove personlighed.

Med andre ord er mulighederne uendelige, og børnene er så gode til at leve sig ind i rollen og slippe fantasien løs, så legen bliver endnu mere levende.

 

Seje kostumer hos BR

Har du et barn, der drømmer om at blive til Harry Potter, Batman eller måske Gurli Gris? Her på siden finder du en bred vifte at seje kostumer, og vi er helt sikre på, at der er et kostume, der passer til dit barn! Med det helt rette kostumetilbehør i form af hatte, masker eller parykker kan I sætte prikken over i’et og fuldende udklædningen.

Kostumer er ikke kun gode til Fastelavn og Halloween. De er også fantastiske til en børnefødselsdag med et sjovt tema eller bare på en helt almindelig onsdag, hvor legen skal være ekstra god. Vi har kostumer til børn i mange forskellige størrelser, så du kan finde det, der passer bedst til dit barn. Gå på opdagelse i det store udvalg, og find dit barns nye favoritkostume i dag!