365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Superheltekostumer

Hvad er sejere end en superhelt? Vi kan ikke komme på noget! Og derfor er de super seje superheltekostumer stærkt repræsenteret i vores udvalg af udklædning. Skal du være Batman, Spiderman eller måske Superman? Her på siden har vi samlet hele vores sortiment af kostumer, så du kan ligne din favorit på en prik.

Skjul din hemmelige identitet som superhelt

Er du lige så vild med de fantastiske superheltehistorier, som vi er? Så vil der åbne sig en helt ny verden, når du får lov til at udspille scener fra din foretrukne superheltefilm. Men husk! Når du først har iført dig det hemmelige kostume, så må du værne om din identitet, så den kan forblive hemmelig for byens beboere. Så er du helt klar til at transformere dig fra barn til superhelt på nul komma fem og bekæmpe superskurkene med dine overmenneskelige kræfter.  

Vi er ikke alle så heldige, at vi er født med overnaturlige superkræfter. Men når du leger, kan du forestille dig lige, hvad du vil – og kostumet gør det kun lettere at leve sig ind i rollelegen.  

Udklædning til rigtige superheltebørn

En superhelt kan være en enspænder, og det gør heldigvis ingenting, for de ender altid med at redde dagen! Men måske har du andre superheltekammerater, som står klar med superudstyr og superkræfter, der kan udslette superskurkene? Superhelte holder altid sammen, så saml alle dine kammerater, så I kan danne en stærk alliance. 

Udfold dig som din yndlingssuperhelt 

Vil du klatre rundt på husmurene og svinge dig i spindelvæv gennem byens bygninger? Så er Spiderman det rette valg for dig. Eller er en flagrende kappe din store superheltedrøm? Så er Superman det kostume, du skal gå efter. Du kan også gemme ansigtet bag en sort maske, imens du suser afsted i din Batmobil – og så er det selvfølgelig et Batman-kostume, du skal have fat i.  

Sus igennem vores udvalg af superheltedragter, og lad kun fantasien sætte grænser for de superkræfter, som du pludselig er udstyret med. Bestil din udklædning allerede i dag, og bliv klar til at bekæmpe superskurkene!