365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Batman kostumer

Der er ikke ret meget, der er sejere end Batman, og med et flot Batman-kostume kan den lille fan også få lov til at blive en vaskeægte superhelt for en dag! Hos BR har vi et stort udvalg af Batman-kostumer til børn, som passer perfekt til fastelavn eller til en sjov rolleleg. Tag et kig her på siden og find et sejt Batman-kostume til børn fra BR.

Den kappeklædte helt Batman

Batman er et stort idol hos mange børn, og det er nemt at forstå. Batman redder Gotham City gang på gang, når skurkene lægger onde planer, og så ser han også virkelig sej ud i sin sorte kappe og maske, der ligner en flagermus. Måske kender dine børn Batman fra bøger og film? I dag er den populære superhelt til at finde i alt fra spil, LEGO Batman og actionfigurer til sengetøj og andet tilbehør til børneværelset. Mulighederne er mange, hvis du kender nogle små Batman-fans, og nu kan familiens mindste også selv blive den kappeklædte Batman i et sejt Batman-kostume til børn.

 

Batman-udklædning til fastelavn, halloween eller rollelegen

Mange børn er glade for at klæde sig ud i flotte kostumer, og det er altid sjovt at opleve den store forandring, der med ét kommer, når barnet iklæder sig et nyt kostume. Der er heller intet som at se det stolte og begejstrede ansigt, når et kostume lige er ekstra sejt - og dét gælder for et Batman-kostume. 

Tag det flotte Batman-kostume på til årets fastelavn og se, om Batmans store muskler kan slå hul på de store fastelavnstønder. Det betyder bestemt ikke, at Batman-kostumet ikke kan bruges mere end den ene gang, for udklædning til børn indbyder til masser af rolleleg - for eksempel med superhelte og skurke.

 

Find et sejt Batman-kostume til børn hos BR!

Hos BR har vi Batman-kostumer til børn i alle aldre. Kostumerne indeholder kappe, maske og en dragt med store muskler - selvfølgelig i de sorte og gule farver, der kendetegner den seje superhelt. Find årets flotte Batman-kostume her hos BR og kom i gang med at redde nabolaget for de farlige skurke!