365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Fastelavn

Fastelavn er en gammel tradition. Ikke desto mindre er det en højt elsket tradition, hvor børn kan klæde sig ud i sjove og fine kostumer. Hos BR har vi samlet et væld af flotte kostumer til fastelavn. Der er selvfølgelig også en masse tilbehør, der kan fuldende fastelavnskostumet. Se de mange muligheder til drenge og piger i forskellige aldre her på siden.

Find pynt til fastelavnsfesten

Pynt op til et brag af en fastelavnsfest med pynt fra BR.dk. Her finder du blandt andet fastelavnstønder, service og balloner i flotte farver og med kendte motiver. Så står intet i vejen for at invitere til tøndeslagning og kåring af kattekonge og -dronning!

Lav pynt til fastelavnsriset

Bliv klar til den store fastelavnsfest med et fastelavnsris. Vi har samlet et par kreative ideer til, hvilken pynt I kan lave for at pifte fastelavnsriset op.   

Lav fastelavnsmasker

Lav fastelavnsmasken selv med en masse perler, glitter og andet pynt og bliv klar til den helt store fastelavnsfest. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om fastelavn

Lad ungernes fantasi slippe løs til fastelavn

Der er ingen regler for, hvordan en prinsesse skal se ud, eller om en ninja kan have blå striber på kinderne. Det handler alt sammen om at lade fantasien slippe løs og skabe den figur, dit barn drømmer om at være til fastelavn.

Derfor er fastelavn så populær en højtid

  • Der er mulighed for at klæde sig ud som alt mellem himmel og jord
  • Det er ikke kun kattekongen og -dronningen, der får slik og godter
  • Kostumerne kan give mange timers sjov leg, selv når festen er slut

Det er ofte i tv-serier, film og bøger, at ungerne finder inspirationen til årets udklædning. Derfor finder du hos BR ikke bare et bredt udvalg af skønne kostumer, men også af tilbehør, så du kan tilføje det ekstra pift til udklædningen.

Det skal du overveje, når du handler ind til fastelavn

Det kan være rigtig svært ikke at lade sig rive med at børnenes entusiasme, når det kommer til fejring og udklædning, men der er et par vigtige ting som du som forælder med fordel kan tage med i overvejelserne, når der skal købes indtil fastelavn.

  • Kostumet: For de fleste børn er det rart at kunne løbe og lege frit i løbet af dagen, og derfor er det godt at vælge noget, der passer over det normale tøj – eller som kan bæres hele dagen uden at genere.
  • Ansigtsmaling: At blive malet i ansigtet er sjovt, og det giver bare lidt mere, så mange børn elsker det. Men vælg ansigtsmaling der er let at fjerne igen.
  • Tilbehør: Der findes rigtig mange sjove og spændende former for tilbehør til udklædningen – sko, hatte, masker, våben osv., så udklædningen bliver perfekt.
  • Fastelavntønde: Slå katten af tønden er en del af fastelavnsfesten. Så husk tønden, bat og kroner så både kattekongen og kattedroningen kan udnævnes.

Se vores store fastelavnsudvalg herover, og bliv klar til den helt store fest allerede i dag!