365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Find alt til Fastelavn på BR.dk
Find alt til Fastelavn på BR.dk

Fastelavn 2024

Ved du, hvad det bedste er? Fastelavn med BR. Hos BR finder du alt til en uforglemmelig fastelavn. Gå på opdagelse i alt lige fra fastelavnskostumer og kostumetilbehør til festlige dekorationer og inspiration til sjove fastelavnsaktiviteter. Uanset om du drømmer om at være prinsesse, pirat eller Pikachu, eller om du vil lære at lave magisk DIY fastelavnspynt, så starter balladen her! 

Se alle produkter

Fastelavnskataloget er på gaden!

Jubiii, nu er det snart Fastelavn! Hos BR kan du heldigvis finde alt det, du skal bruge til fastelavnsfesten, hvad end det er kostumer, fastelavnstønder, kroner til kattekongen og -dronningen eller noget helt fjerde. Se vores fastelavnskatalog her - hvad skal du klædes ud som i år?

Husk det hele til fastelavnsfesten

Fastelavnsopgaveark

Find fem fejl, find frem til fastelavnsbollen og farvelæg med Fætter BR! Her finder du masser af hyggelige og sjove opgaver, som du kan lave til fastelavn. Klar, parat, fastelavnsstart - Download opgavehæftet nu!

Slip fantasien fri til fastelavn

Der er ingen regler for, hvordan en prinsesse skal se ud, eller om en ninja kan have grønne striber på kinderne. Det handler alt sammen om at slippe fantasien fri og skabe den figur, dit barn drømmer om at være til fastelavn.

Fætters Legeunivers

Juubiiii! Her i Fætters Legeunivers sker der sjove ting og sager. Fætter BR elsker nemlig at lege, og han har masser af gode idéer klar til dig, hvis du mangler idéer til sjov og leg - også her til fastelavn. Lær at lave dit eget fastelavnspynt, bliv malet som en farlig tiger og meget, meget mere! 

Farverig og festlig fastelavn

Fastelavn er en af de mest festlige og ikke mindst farverige højtider i Danmark. Det er en tid, hvor vi klæder os ud i flotte fastelavnskostumer, slår katten af tønden og spiser masser af fastelavnsboller og andre godter.

Der er masser af gode grunde til, at Fastelavn er en højtid, som rigtig mange børn og voksne ser frem til med stor glæde:

  • Der er mulighed for at klæde sig ud som alt mellem himmel og jord
  • Alle får slik og godter – ikke kun kattekongen og -dronningen
  • Kostumerne kan give mange timers sjov leg, selv når festen er slut.

 

Traditionelt set er fastelavn en kristen højtid, der markerer begyndelsen på fastetiden op til påske. Dengang spiste man rigeligt og festede løs, inden man skulle faste de næste 40 dage. I dag er fastelavn dog en stor fest for især børnene, hvor alle klæder sig ud i farverige kostumer, slår katten af tønden og hygger med venner og familie.

Hos BR ved vi, hvor vigtig fastelavn er for mange børn og voksne, og derfor har vi gjort det til vores mission at hjælpe med at få skabt den bedste fastelavnsoplevelse for dig og din familie. Derfor har vi et stort fastelavnsunivers med et bredt udvalg af fastelavnsvarer, så du kan finde lige præcis det, du mangler til fastelavn.

 

Alt hvad du behøver til en uforglemmelig fastelavn

Hos BR finder du alt, du skal bruge for at gøre din fastelavn uforglemmelig. Vi har blandt andet et kæmpe udvalg af sjove fastelavnskostumer i et væld af sjove temaer. Uanset om dit barn vil være en superstærk superhelt, en smuk prinsesse, en farlig tiger eller noget helt fjerde, kan du finde fastelavnskostumet hos os.

Det er ofte i tv-serier, film og bøger, at ungerne finder inspirationen til årets udklædning. Derfor finder du hos BR ikke bare et bredt udvalg af skønne fastelavnskostumer, men også af fastelavnstilbehør til kostumet, så du kan tilføje det ekstra pift til udklædningen.

Pssst… Ifølge Fætter BR er der ingen regler for, hvordan en prinsesse skal se ud, eller om en ninja kan have blå striber på kinderne. Det handler alt sammen om at slippe fantasien løs og skabe den karakter, dit barn drømmer om at være til fastelavn!

 

Det skal du overveje, når du handler ind til fastelavn

Det kan være rigtig svært ikke at lade sig rive med af børnenes entusiasme, når det kommer til fejring og udklædning, men der er et par vigtige ting, som du som forælder med fordel kan tage med i overvejelserne, når der skal købes ind til fastelavn. Derfor har vi lavet nedenstående checkliste, så der kan komme styr på alle detaljerne til årets udklædningsfest:

  • Kostumet: For de fleste børn er det rart at kunne løbe og lege frit i løbet af dagen, og derfor er det godt at vælge et kostume, der passer over det normale tøj – eller som kan bæres hele dagen uden at genere.
  • Ansigtsmaling: At blive malet i ansigtet er sjovt, og det giver bare lidt mere til udklædningen, så mange børn elsker det. Der kan laves alverdens sjove motiver med ansigtsmaling, der passer til barnets øvrige udklædning, så slip kreativiteten løs!
  • Tilbehør: Der findes rigtig mange sjove og spændende former for tilbehør til udklædningen, så udklædningen bliver helt perfekt. Sæt prikken over i’et med sko, hatte, masker, tryllestave, våben og meget andet sjovt tilbehør.
  • Fastelavnstønde: At slå katten af tønden er en vigtig del af fastelavnsfesten! Husk derfor fastelavnstønden, reb, bat og kroner så både kattekongen og kattedronningen kan udnævnes.
  • Fastelavnspynt: Ingen fest uden pynt! Der skal være styr på servietter, slikposer, sugerør, balloner og alt det andet, der hører sig til en god fastelavnsfest. Hos BR har vi samlet fastelavnspynt med masser af flotte motiver, så I kan finde lige det pynt, der passer til jeres fest.

 

Se vores store fastelavnsudvalg herover, og bliv klar til den helt store fest allerede i dag!