365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
Find alt til Fastelavn på BR.dk
Find alt til Fastelavn på BR.dk

Fastelavn

Ved du, hvad det bedste er? Fastelavn med BR. Her finder du alt, du skal bruge - fra pynt til kostumer - og masser af inspiration til en magisk fastelavnsfest. Uanset om du drømmer om at være prinsesse, pirat eller pikachu, eller om du vil lære at lave DIY fastelavnspynt, så starter balladen her! 

Se alle produkter

Fastelavnsopgaveark

Find fem fejl, find frem til fastelavnsbollen og farvelæg med Fætter BR! Her finder du masser af hyggelige og sjove opgaver, som du kan lave til fastelavn. Klar, parat, fastelavnsstart - Download opgavehæftet nu!

Slip fantasien fri til fastelavn

Der er ingen regler for, hvordan en prinsesse skal se ud, eller om en ninja kan have grønne striber på kinderne. Det handler alt sammen om at slippe fantasien fri og skabe den figur, dit barn drømmer om at være til fastelavn.

Fætters Legeunivers

Juubiiii! Her i Fætters Legeunivers sker der sjove ting og sager. Fætter BR elsker nemlig at lege, og han har masser af gode idéer klar til dig, hvis du mangler idéer til sjov og leg - også her til fastelavn. Lær at lave dit eget fastelavnspynt, bliv malet som en farlig tiger og meget, meget mere! 

Lad ungernes fantasi slippe løs til fastelavn

Der er ingen regler for, hvordan en prinsesse skal se ud, eller om en ninja kan have blå striber på kinderne. Det handler alt sammen om at lade fantasien slippe løs og skabe den figur, dit barn drømmer om at være til fastelavn.

Derfor er fastelavn så populær en højtid

  • Der er mulighed for at klæde sig ud som alt mellem himmel og jord
  • Det er ikke kun kattekongen og -dronningen, der får slik og godter
  • Kostumerne kan give mange timers sjov leg, selv når festen er slut

Det er ofte i tv-serier, film og bøger, at ungerne finder inspirationen til årets udklædning. Derfor finder du hos BR ikke bare et bredt udvalg af skønne kostumer, men også af tilbehør, så du kan tilføje det ekstra pift til udklædningen.

Det skal du overveje, når du handler ind til fastelavn

Det kan være rigtig svært ikke at lade sig rive med at børnenes entusiasme, når det kommer til fejring og udklædning, men der er et par vigtige ting som du som forælder med fordel kan tage med i overvejelserne, når der skal købes indtil fastelavn.

  • Kostumet: For de fleste børn er det rart at kunne løbe og lege frit i løbet af dagen, og derfor er det godt at vælge et kostume, der passer over det normale tøj – eller som kan bæres hele dagen uden at genere.
  • Ansigtsmaling: At blive malet i ansigtet er sjovt, og det giver bare lidt mere, så mange børn elsker det. Men vælg ansigtsmaling der er let at fjerne igen.
  • Tilbehør: Der findes rigtig mange sjove og spændende former for tilbehør til udklædningen – sko, hatte, masker, våben osv., så udklædningen bliver perfekt.
  • Fastelavntønde: Slå katten af tønden er en del af fastelavnsfesten. Så husk tønden, bat og kroner så både kattekongen og kattedroningen kan udnævnes.

Se vores store fastelavnsudvalg herover, og bliv klar til den helt store fest allerede i dag!