365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fastelavn kostumer

Fastelavn er ensbetydende med sjove kostumer – og måske lidt ballade. Leder du efter det helt rigtige fastelavnstøj til børn, er du landet det helt rette sted. Hos BR har vi en masse sjove, skøre, flotte og finurlige fastelavnsudklædning til børn. Gå på opdagelse i udvalget her på siden. 

Fastelavnskostumer til børn

Det er en fast tradition i langt de fleste institutioner og skoler, at fastelavn fejres med manér. Der skal slås katten af tønden, og ungerne skal klædes ud som deres yndlingshelte, prinsesser eller monstre. Her hos BR finder du et kæmpe udvalg af forskellige fastelavn-kostumer til børn, så tag på eventyr blandt de mange modeller og find dit barns favorit.

Tre grunde til at vælge fastelavnstøj til børn

  • De flotte kostumer kan bruges til leg længe
  • Det sætter fart i fantasien at klæde sig ud
  • Høj kvalitet og stort udvalg for alle aldre

Hvem ønsker at lade en mulighed for at klæde sig ud gå uudnyttet forbi? Når fastelavn står for døren, er der endda mulighed for at tage kostumet på i skole eller børnehave sammen med alle kammeraterne og fejre en sjov dag fuld af farver og fantasi.

Sådan finder du det perfekte fastelavnskostume til børn

Når det kommer til at vælge den rette udklædning til fastelavn, så handler det først og fremmest om barnets ønsker og drømme – og dem er langt de fleste børn selv ret sikre på. Med det sagt, så er der alligevel nogle ting, der er værd at overveje, når du skal hjælpe barnet med det rette valg.

  • Dragt: En dragt er et godt valg til det selvhjulpne barn, der har helt styr på toiletbesøg og af- og påklædning.
  • Kjolen: Et godt valg til barnet, der selv kan gå på toilettet, men måske ikke er helt klar til at skulle tage en dragt af og på hver gang.
  • Todelt: Den letteste løsning for de små, der enten stadig bruger ble, eller som endnu ikke er helt sikre på toiletbesøgene. Det er let og bekvemt.

Se det kæmpe udvalg af flotte kostumer herover, og bliv klar til fastelavn allerede i dag! Gå også på udkig efter ansigtsmaling til at fuldende børnenes udklædning. Find også fastelavnpynt og fastelavnstønden så fastelavnfesten bliver fuldendt.