365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fastelavnskostumer

Fastelavn er ensbetydende med sjove kostumer – og måske lidt ballade. Leder du efter det helt rigtige fastelavnskostume til børn, er du landet det rette sted. Hos BR har vi en masse sjovt, skørt, flot og finurligt fastelavnstøj til børn. Gå på opdagelse i udvalget af fastelavnskostumer her på siden. 

Skal de voksne også klædes ud?

Sjove kostumer til voksne

Fuldend fastelavnskostumet med tilbehør

Sæt prikken over i'et på dit barns fastelavnskostume med sjovt fastelavnstilbehør. Tilføj en sej maske, en flot paryk eller en magisk tryllestav og bliv helt klar til årets største udklædningsfest. Se det store udvalg af fastelavnstilbehør til kostumet lige her på siden.

Fastelavnskostumer til børn

Det er en fast tradition i langt de fleste institutioner og skoler, at Fastelavn fejres med manér. Der skal slås katten af tønden, der skal kåres en kattekonge og kattedronning, og ungerne skal naturligvis klædes ud som deres yndlingshelte, prinsesser eller monstre. Det er nemlig til Fastelavn, at børnenes vildeste fantasi kan blive til virkelighed ved at klæde sig ud som lige præcis det, de har allermest lyst til.

Hos BR ved vi, hvor vigtigt det er at have det helt rette fastelavnstøj, når man skal deltage i fastelavnsaktiviteterne. Derfor finder du her et kæmpe udvalg af forskellig fastelavnsudklædning, så tag på eventyr blandt de mange flotte fastelavnskostumer til børn og find dit barns favorit.

 

Lad fantasien få frit løb med fastelavnstøj

Det bedste ved Fastelavn er, at man kan være lige præcis den, man ønsker at være. Det kan være en modig superhelt, der skal redde verden fra de onde skurke, en smuk prinsesse der bliver holdt fanget på slottet eller en farlig pirat på skattejagt. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til fastelavnstøj, og der er mange gode grunde til at vælge et fastelavnskostume til dit barn fra BR:

  • De flotte kostumer kan bruges til leg igen og igen
  • Fantasien og kreativiteten kan få frit løb
  • Stort udvalg af fastelavnsudklædning til alle aldre og interesser

Hvem ønsker at lade en mulighed for at klæde sig ud gå uudnyttet forbi? Når Fastelavn står for døren, er der ingen regler, så hvorfor ikke gribe muligheden for at tage fastelavnskostumet på i skole eller børnehave sammen med alle kammeraterne og fejre en sjov dag fuld af farver og fantasi.

 

Find det perfekte fastelavnskostume hos BR

Når det kommer til at vælge den rette udklædning til Fastelavn, så handler det først og fremmest om barnets ønsker og drømme – og dem er langt de fleste børn selv ret sikre på. Måske er dit barn vild med Frost udklædning, tosset med Batman kostumer og Spiderman udklædning, eller måske dit barn gerne vil opleve magien ved at være klædt ud som Harry Potter?

Med udgangspunkt i dit barns yndlingskarakterer og alder er der nogle ting, der er værd at overveje, når du skal hjælpe barnet med det helt rette valg af fastelavnskostume:

  • Heldragt: En heldragt er et godt valg til det selvhjulpne barn, der har helt styr på toiletbesøg og af- og påklædning.
  • Kjole: Et godt valg til barnet, der selv kan gå på toilettet, men måske ikke er helt klar til at skulle tage en dragt af og på hver gang.
  • Todelt: Den letteste løsning for de små, der enten stadig bruger ble, eller som endnu ikke er helt sikre på toiletbesøgene. Det er let og bekvemt.

Se det kæmpe udvalg af flotte fastelavnskostumer til børn herover, og bliv klar til Fastelavn allerede i dag! Gå også på udkig efter ansigtsmaling og fastelavnstilbehør til at sætte den sidste prik over i’et på børnenes udklædning.

Hos BR finder du også alverdens fastelavnspynt, og naturligvis må I heller ikke glemme fastelavnstønden, så kattekonge- og kattedronning kan blive kronet og fastelavnsfesten dermed bliver fuldendt. Gå på opdagelse i BR’s store fastelavnsunivers og find lige det du mangler til årets største udklædningsfest!