365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Konfetti

Lad os være ærlige, du kan ikke pynte op til den helt store guldmedalje uden konfetti. Det behøver ikke at være store konfettikanoner, der dækker stuen til i konfetti - mindre kan faktisk også gøre det. Hos BR har vi et stort udvalg af konfetti i alverdens farver, som kan sikre glimmer og glitter til din fest.

Konfetti - mange festlige muligheder

Konfetti kan nemt være et stort rod! Måske har du prøvet det før? Den store fest er slut, og du har støvsuget omhyggeligt efter dagens begivenhed. Alligevel bliver du ved med at finde små stykker af konfetti dybt i potteplanten, i revnen mellem sofahynderne eller bag Tv’et på væggen, men sådan behøver det altså ikke at være.

Som vært kan du nemlig selv styre mængden af konfetti! Begræns det til serpentiner, hvor det kan give borddugen et ekstra pift, men du kan også lade børnene give den gas med konfetti, så det ender alle vegne. 

 

Konfettirør, konfettiballoner og bordkonfetti

Intet understreger den festlige begivenhed, som konfetti gør det! Men hvor meget skal der egentlig være fest? Et konfettirør sætter festen i gang som intet andet - uanset om det er nytårsaften, et babyshower eller en fødselsdagsfest. Skyd røret af udover hovedpersonen, så der fejres med manér! Er der tale om en børnefødselsdag, og har du mod på lidt ekstra rengøring? Så kan du også lade børnene lege med konfetti - det roder lidt, men de vil elske det!

Det kan også være, at du har mere lyst til at holde dig til bordkonfetti eller konfettiballoner, men uanset hvad er du garanteret en stemning, der matcher anledningen!

 

Farverigt konfetti hos BR

Der er ingen tvivl om, at konfetti er et dekorativt indslag uanset anledningen. Du kan med fordel tage et kig på vores forskellige farver og finde den, der matcher begivenheden allerbedst. Skal der sættes kulør på din fest?

Dyk ned i vores udvalg af konfetti her på siden. Når først du er gået i gang, kan det være svært at stoppe, men hvorfor skulle du også gøre det? Find alle favoritterne og tilføj dem til kurven allerede i dag!