365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Borddækning

Når der skal holdes børnefødselsdag eller andet, skal der selvfølgelig være bordpynt på bordet. Det gør lige festen ekstra sjov og skaber den helt rette stemning. Hos BR har vi derfor samlet en masse fint bordpynt. Her er noget til enhver fest. Udforsk hele udvalget her.

Bordpynt til børn

Et tomt bord til børnefesten? Den går ikke! Både hovedpersonen og gæsterne vil helt klart blive ellevilde, når bordet er pyntet med den helt rette service og dekorationer til den store guldmedalje.

Det er vigtigt at sikre sig den helt rigtige stemning til børnefesten - er det fødselsdag, fastelavn eller måske en sommerfest? Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, hvad temaet er, så snart gæsterne træder indenfor - heller ikke på bordet!

Derfor har vi hos BR sikret et stort og varieret udvalg, som både er noget for dig, der ved præcis, hvordan bordet skal se ud, men også interessant, hvis du trænger til noget inspiration.

Mangler du bordpynt til børnefesten?

Når det er børnefest, er der ingen grund til at gå ned på pynt - ikke sandt? BR har sørget for et væld af muligheder og kombinationer, så du behøver ikke at vente på at slå kreativiteten løs og skabe et festligt bord efter alle kunstens regler.

Den store festmiddag skal helt sikkert nydes ved bordet, og derfor skal der selvfølgelig være styr på festlige rammer. Servietter, service og serpentiner i de helt rette farver og temaer, som skaber liv og glade dage hos alle børnene!

Bordpynt som skaber liv og glade dage

Et bord, der både ser godt ud på billeder og skaber den helt rigtige feststemning! Uanset anledningen og temaet, så er der intet, der kan slå et flot opdækket bord - og BR fuldender stemningen på bedste vis!

Du bestemmer selv, hvor overdådigt bordet skal være! Det vigtigste er, at det skaber glæde - og så skal der selvfølgelig også lige være plads til børnefestens menu. Vi har alt, hvad du skal bruge til at skabe den perfekte fest. Dyk ned i det humørfyldte og farverige udvalg, og så ønsker vi dig en god fest!