365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Serpentiner

Serpentiner er sjovt, festligt og farverigt - præcis ligesom et børnearrangement skal være! Derfor er serpentiner også en favorit, når vi snakker om pynt hos BR. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af serpentiner i et væld af farver og mønstre, som kan sikre den helt rette stemning til de festlige begivenheder.

Serpentiner - den perfekte pynt til festen

Der er ingen tvivl om, at serpentiner tager oppyntningen til næste niveau! Du kan pynte flot op med blomster og balloner, men når der til slut spredes serpentiner rundt i festlokalet, bliver prikken over I’et endelig sat!

Serpentiner findes i et væld af farver og mønstre, så du kan vælge de helt rigtige til at sætte feststemningen. Vælg et specifikt tema eller giv den gas med alverdens farver, som med garanti skaber glæde blandt gæsterne!

Slå kreativiteten løs med serpentiner

Du kan hænge dem kontrolleret henover lampen eller placere dem pænt på bordet, men du kan også slippe ungerne løs med hver sin rulle serpentiner og se, hvor de ender. Uanset hvad, er der ingen tvivl om, at serpentiner giver anledning til en masse sjov!

Du kan også lægge hele ruller på bordet, som gæsterne selv kan pynte op med i løbet af dagen. På den måde får I både et festligt udtryk, men samtidig en masse sjov i processen med at pynte møbler og måske endda hinanden.

Du kan også kombinere balloner og serpentiner ved at benytte serpentiner som ballonhaler. Pust farverige balloner op og bind serpentiner på. Når ballonerne stiger til loftet, vil der hænge en fin snor af serpentiner ned.

Køb serpentiner online på BR.dk

Fødselsdag, nytårsaften eller bare en god gammeldags fest, som vi kender den allerbedst - serpentiner kan bruges til det hele! Hos BR har vi et stort udvalg af festartikler, som kan skabe de perfekte rammer for dit arrangement.

Der er ingen grund til at spare på løjerne, uanset om der er tale om livets små eller store fester. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find de serpentiner, som falder allerbedst i din smag.