365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Balloner

En fest er ingenting uden en masse balloner. Det sætter for alvor gang i stemningen og indbyder til sjov og underholdning. Du skal bare finde de rigtige balloner, der passer til netop din fest. Gå på opdagelse i vores store udvalg af flotte balloner i alverdens farver her på siden.

Balloner til fest

Hvis der er én ting, som vi forbinder med en god fest - så er det balloner! Ikke nok med, at de pynter flot op og skaber en festlig stemning, så er der også utallige af sjove muligheder med balloner. Balloner findes i utallige former, farver og størrelser, og hvad end du er på udkig efter en flot ballonbue til barnedåben, folieballoner til temafesten eller balloner med konfetti, finder du det her på siden.

 

3 gode lege med balloner

Skal der være børnefest? Så er det ikke nok med god mad og pynt! Kan du gætte, hvad vi tænker på? Balloner kan nemlig meget andet end blot at pynte! Børn elsker at lege med balloner, og derfor skal der selvfølgelig indgå ballonlege! Hos BR har vi et bud på 3 gode lege med balloner:

  • Ballonspil: Her kan der være så mange deltagere, som I har lyst til, og der er én klar regel: ballonen må IKKE røre gulvet. Deltagerne spiller en eller flere balloner rundt til hinanden, og man må bruge hele kroppen til at spille ballonen videre.
  • Ballondans: Ballonen sættes fast omkring anklen på børnene, og når musikken sættes på, gælder det ellers bare om at springe de andre deltageres balloner. Vel at mærke imens du undgår at få sprunget din egen.
  • Ballonløb: Her skal der bruges lidt flere balloner pr. deltager, men legen er sjov - ingen tvivl om det! Hvert barn får en ballon under hver arm samt en ballon mellem benene, og så gælder det ellers om at komme fra start til målstregen hurtigst - uden at tabe ballonerne!

 

Balloner i alverdens farver og former

Hos BR er vi helt vilde med en god børnefest, og der skal selvfølgelig være masser af balloner! Derfor har vi samlet et stort udvalg af balloner i alverdens former og farver, og vi er helt sikre på, at vi har en variant, der falder i jeres smag. Lad ballonerne indgå i festens tema, eller pynt med en perlerække af farverige varianter, som ikke kan gøre andet end at sætte et smil på læben hos festens gæster.