365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Bord med flot opdækning til fødselsdagsfest
Bord med flot opdækning til fødselsdagsfest

Temafester

En temafest er altid en god idé! Så er der lagt i kakkelovnen til pynt, mad og lege, som børnene kan underholdes med. Hos BR har vi samlet en hel kategori med artikler til temafester, så du både kan få inspiration samt bestille alle de varer, du skal bruge til at holde den bedste børnefest.

Se alle produkter

Temafest for børn - sjov og ballade!

Fødselsdage er noget helt særligt for børn! Her skal alle kammeraterne på besøg, og der er ingen tvivl om, at de skal have en fest. Det kan kræve en helt masse planlægning, når fødselsdagen skal sidde lige i skabet, men BR har formået at gøre det nemmere for dig ved at samle inspiration og produkter her på siden, der kan skabe den bedste fest!

Her finder du alt lige fra alt til borddækningen til balloner i alverdens former og farver, som kan sætte rammerne for en børnefest, der vil skabe glæde!

Mangler du idéer til temafest?

Det kan være svært at finde det helt rigtige tema til festen, men hos BR har vi hovederne fulde af idéer, uanset hvad festens formål er:

Fødselsdag

Fødselsdage er noget, som de fleste børn ser frem til, og derfor skal der ikke spares på noget! Der skal lige skrues lige ekstra op for pynten, lidt ekstra op for kagerne og lidt ekstra op for stemningen på denne særlige dag.

Babyshower

Her skal pynten afspejle begivenheden så meget som muligt. Ofte er babyshowers surpriseparties, og derfor skal hovedpersonen ikke være i tvivl om, hvad der er pyntet op til.

Barnedåb

Pynten til barnedåben sætter stemningen - særligt hvis du vælger at holde barnedåben i hjemmet. Her er gæsterne vant til at komme på besøg, og derfor må der gerne pyntes op, så det indikerer, at der skal være barnedåb.

Find dit tema til festen hos BR

BR er dit børneunivers, og du kan finde alt, hvad du skal bruge til temafesten her hos os. Læg alle dine favoritter i kurven allerede i dag, så bliver du lynhurtigt klar til at slå din indre dekoratør løs og pynte op til den helt store guldmedalje!