365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Paw Patrol fødselsdag

Inviter Chase, Marshall, Skye, Rocky og alle de andre skønne Paw Patrol-vovser med indenfor til alletiders Paw Patrol-fødselsdag. Hos BR.dk kan du finde alt i Paw Patrol-fødselsdagspynt til at holde en uforglemmelig temafødselsdag med Paw Patrol som omdrejningspunkt, og dit barns begejstring vil uden tvivl være svær at skjule, når festen går i gang.

Pynt op til temafødselsdag med Paw Patrol

Paw Patrol er et af tidens helt store TV-hits for mindre børn. Derfor er en temafødselsdag med Paw Patrol også en sikker vinder blandt rigtig mange børn, der ser op til de heltemodige vovser, der tager på missioner og redder dagen igen og igen.  

Dit barn har helt sikkert sin favorithelt fra serien, og nu kan du virkelig score point ved at pynte op med de flotteste Paw Patrol-balloner rundt om i stuen eller på børneværelset. På fødselsdagsbordet kan du dække op med dug, paptallerkener, servietter, papkrus, sugerør og søde slikposer – alle med print fra Paw Patrol-universet. Vi gør det nemt for dig at holde en fantastisk Paw Patrol-fødselsdag, som dit barn kommer til at mindes længe. 

Mangler du stadig gaven til den lille fødselar? Til en Paw Patrol-fan er vores Paw Patrol-legetøj selvfølgelig et oplagt valg.  

 

Vi hjælper dig med at holde alletiders Paw Patrol-temafødselsdag

Med Paw Patrol-pynten på plads kan du koncentrere dig fuldt ud om at planlægge menuen og aktiviteterne – og om at give et heldigt barn en helt vidunderlig fødselsdag. Der skal sjældent meget til for at skabe en dag fyldt med magiske stunder, som I kommer til at snakke om længe efter, at de sidste gæster er gået hjem. Lad os give dig en hjælpende hånd med at holde den perfekte Paw Patrol-fødselsdag, og glæd dig til at se dit barns reaktion på den store dag.  

Se også vores øvrige produkter til temafester her.  

 

Køb Paw Patrol-pynt til festen online

Uanset om dit barn selv har ønsket sig en fødselsdag med Paw Patrol-tema, eller en Paw Patrol-fødselsdag mest af alt er din idé, som du gerne vil overraske dit barn med, kan du finde alt det Paw Patrol-fødselsdagspynt, du har brug for, ved at tage et kig her på siden. Vælg dine favoritter blandt vores produkter, og bestil i dag – og hav så en pup-tastisk fødselsdagsfest!