365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gaver til babyshower

Få inspiration til valg af gave til babyshower

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 

Babyshower er blot en af de amerikanske traditioner, som vi efterhånden har taget til os her i Danmark, og det er blevet meget populært de seneste år. Men hvad er det nu egentlig lige, at det går ud på?

Formålet er ganske enkelt at hylde den kommende mor og babyen i maven ved at “bade” dem i gaver - præcis som navnet indikerer. Begivenheden afholdes ofte som en “surprise” for den kommende mor med kager, gaver og hyggelige lege. 

 

Inspiration til babyshower gave

Gaver er svært i sig selv - og et babyshower er ingen undtagelse! Derfor har vi samlet vores bud på gode babyshower gaver lige her, så du kan finde den bedste gave. Du kan også prøve vores gavevælger, hvor du kan søge efter alder og pris.

1. En sød bamse til vuggen 

En vaskeægte klassiker, men alligevel betydningsfuld gave til babyshower. Måske kan du selv huske den bamse, der stod i hjørnet af din vugge og fulgte dig helt fra babytiden, og indtil du var blevet for gammel til bamser. Du kan finde et væld af forskellige bamser på BR.dk her.

2. Den bløde bedste ven - suttekluden 

En sutteklud er en blød og sød ven, som giver tryghed til baby, når han eller hun skal sove. For mange børn er det en tro følgesvend i de første år. Du kan få sutteklude i forskellige designs, og du finder BR.dk’s udvalg her.

 

3. Bidering til gummerne 

Før du ved af det, begynder baby at få sine første tænder, og forældrene vil helt sikkert være glade for at have en bidering klar, når den tid kommer. Køb en bidering i et fint og farverigt design lige her.

 

4. En fin uro, som baby kan kigge på 

Baby bruger mange timer på at ligge på et aktivitetstæppe, på puslebordet eller i vuggen, og der skal selvfølgelig være noget at kigge på! En uro med sjove detaljer og fine farver er lige sagen. Se BR.dk’s udvalg af uroer her.

 

5. Fin og farverig rangle 

Noget af det første, babyer lærer, er at gribe fat i ting, og derfor er en rangle en fantastisk gaveidé! Vælg en variant i et sødt design, som er nem at gribe fat i - så vil den helt sikkert skabe glæde. Se BR.dk’s udvalg af rangler lige her.  

6. Aktivitetstæppe til at stimulere baby 

På et aktivitetstæppe kan baby ligge og pludre på et blødt underlag omgivet af sjove uroer og fine farver. Der er masser af plads til hygge og leg med et aktivitetstæppe. Se udvalget af aktivitetstæpper her. 

 

7. Babys første bog 

Først kan baby kigge i bogen, og med tiden vil barnet helt sikkert elske at få læst højt. Du kan bl.a. finde pege- og sansebøger, så I kan komme godt i gang med læsningen. Se vores store udvalg af børnebøger her.

 

8. bObles til baby 

bObles er populære legeredskaber, som bidrager til børnenes bevægeglæde og motoriske udvikling. De fåes i et væld af fine farver og former, der passer perfekt til børneværelset. Se de mange forskellige varianter af bObles her.

9. Legetøj til badet 

Man kan intet andet end at gå glad i bad, når man har en masse sjovt legetøj med. Gør badet til en fest for baby med en masse fint legetøj til badet. Find badelegetøj lige her.

 

10. Legetøj med musik 

Melodier og lyde er et hit for børn, og derfor er legetøj med musik også et sikkert valg som babyshowergave. Se vores brede udvalg af legetøj med musik her. 

Find den perfekte babyshower gave på BR.dk

På BR.dk kan du finde den perfekte babyshower gave. Forhåbentlig har denne guide givet dig inspiration til, hvad du kan glæde de kommende forældre og den lille ny med til festen. Et babyshower er en perfekt måde at fejre et lille, nyt liv på.

Har du besluttet dig for, hvilken gave du skal give? Så tjek vores store udvalg af babylegetøj, der indbyder til sjov og læring hos børn i alle aldre. 

Babylegetøj og tumling

Udforsk vores store udvalg af babylegetøj, der kan aktivere din baby, hvor barnet samtidig kan styrke sin motorik og lære nye færdigheder. Legetøjet er perfekt til hygge, leg og samvær, så dyk ned i vores store udvalg af forskelligt babylegetøj.

Babyshower lege

Skal du arrangere et babyshower? Så er det en god idé at finde på nogle babyshower lege, I kan lave, mens I er til festen. Vi giver dig 5 bud på sjove babyshower lege, der helt sikkert vil skabe god stemning og høje grin blandt gæsterne.