365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Rangle - fin, farverig og fordelagtig

I de første år gennemgår dit barn en stor udvikling, som kræver stimuli og træning. Her kan en rangle bidrage med at vække sanserne og styrke dit barns motoriske evner - alt sammen med et simpelt stykke legetøj. Udvælg dit barns første rangle her på siden, og køb allerede i dag.

Rangle  - dit barns første legetøj 

En rangle egner sig rigtig godt som dit barns første legetøj. Det er et stykke legetøj, som bidrager med læring, udvikling og styrke af sanser og motorik - ideelt til de første år, hvor dit barn har brug for stimuli gennem leg. Derfor er en rangle også en ideel gave til nyfødte, som hurtigt fascineres af de spændende farver og former. 

Tre fordele ved en rangle 

  • Bidrager til at styrke dit barns motorik og sanser 
  • Sikkert og trygt legetøj for de mindste
  • Et væld af muligheder til fordelagtige priser 

En klar fordel ved en rangle er, at de ofte kan findes til fordelagtige priser. Derudover finder du også et stort udvalg på BR.dk, hvor du nemt kan udvælge den helt rigtige rangle til dit barn. Endvidere er det også sikkert for dit barn at lege med, hvor der er tænkt over enhver detalje, så dit barn trygt kan lege på livet løs. Sidst er det også et ideelt første legetøj til at påbegynde træning og stimulering af motorik og sanser. 

Vælg mellem et væld af rangler 

På BR.dk har vi et bredt udvalg af rangler i forskellige materiale, så du kan vælge den rigtige. De fås også et i spændende udvalg af farver og former, der nemt stjæler dit barns opmærksomhed i timevis. Flere af ranglerne kan også bruge til vandsjov, så badetid bliver lidt sjovere. 

Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden, hvor du også finder motorisk legetøj, aktivitetstæpper, stableklodser og meget mere. Bestil nemt og hurtigt i dag.