365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Badelegetøj

Badetjansen er ikke altid til at komme igennem uden utilfredshed. Du kan dog gøre det hele meget sjovere med badelegetøj. Med det rigtige badelegetøj kan du gøre badningen til en fest uden lige. Hos BR har vi en masse badelegetøj i forskellige figurer, former og farver. Se hele udvalget her.

 

Populære mærker

Bad baby: Sådan gør du

Bliv klar til babys første bad! Vi giver dig gode tips til babys første bad, og du får også gode idéer til forskelligt badelegetøj, dit barn kan lege med i badet. På den måde kan dit barn blive tryg ved vandet og hygge sig, når det er badetid.

Gør badetid til en leg med badelegetøj 

Du kommer ikke uden om den til tider frustrerende tjans med badetid. Med badelegetøj kan du gøre denne tid til en leg. Aktivér dit barn med sjovt legetøj, som kan underholde dem, mens du vasker og skrubber. På den måde bliver alle glade for et dejligt bad. Vælg mellem et hav af forskellige typer af badelegetøj, hvor du nemt finder den nye favorit til badet. 

Derfor er badelegetøj en god idé 

  • Aktivering af dit barn gennem leg 
  • Kreativiteten kan blomstrer og udvikle sig 
  • Få hyggelige stunder sammen med dit barn

Badelegetøj giver dig mulighed for at aktivere og underholde dit barn, så du kan fokusere på at vaske og skrubbe. De mange muligheder for badelegetøj giver grobund for, at dit barn kan udvikle sin kreativitet og fantasi. Dit barn kan derfor lege sine favorit lege i badet, så det hele bliver lidt sjovere. På den måde skabes der en hyggelig og glædelig atmosfære, og badetid forbindes med sjov og leg. 

Tag også badelegetøjet med på ferie, i sommerhus eller på stranden, hvor de sjove lege ingen ende tager. Det er kun barnets fantasi, som sætter grænserne. 

Vælg mellem et hav af legetøj til badet

På BR.dk finder du et bredt udvalg af legetøj til badet til mange aldre. Her på siden bliver du mødt af flotte farver og sjove former og faconer. De mange slags badelegetøj fås blandt andet med lys, lyd og bevægelse - alt sammen med til at underholde dit barn. Med legetøj til badet gør du vandplaskeriet til en leg, så dit barn kan plaske, mens du vasker. 

Vi tilbyder også en lang række af legetøj til børn såsom aktivitetslegetøj og tøjdyr, som du kan nemt kan smide med i kurven. Tjek vores spændende udvalg ud, og bestil i dag.