365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Legetøjsskibe

Kunne det ikke være sjovt at stykke til søs og prøve kræfter med havet og høje bølger? Hos BR synes vi, det lyder virkelig spændende. Vi har derfor samlet en masse imponerende legetøjsskibe, du kan tage til nye kyster. Se hele udvalget af legetøjsskibe fra BR her på siden.

 

Legetøjsskibe til både store og små børn

Et legeskib er altid spændende, for når først skibet er på havet, så venter der masser af eventyr. Legetøjsskibe er legetøj, der dur til både familiens mindste og de større børn, fordi de kommer i mange modeller - lige fra den helt simple, lille båd til et stort piratskib fyldt med detaljer.  

Flere af vores legetøjsskibe kan også bruges til vandleg og tages med i badekarret, hvor det kan sejle rundt på stille vand - eller måske der pludselig kommer en stor bølge! Legetøj i badet er et sikkert hit, og badelegetøj gør altså bare badet lidt hyggeligere. Nogle af modellerne kan også medbringes i et badebassin til masser af hyggelig leg i haven på en sommerdag.

 

Piratskibe, speedbåde og kampskibe

Et skib er ikke bare et skib, for der findes utallige variationer af legetøjsskibe hos BR! I udvalget finder du blandt andet piratskibe, kampskibe, speedbåde og redningsbåde. 

Tag med ud på en farlig færd med piraterne og hold udkig mod fjenderne i horisonten. Husk at adlyde kaptajnens ordrer med et “aye-aye kaptajn”. Du kan også bruge speedbåden eller redningsbåden til at redde en, der er faldet i vandet, inden der kommer en stor haj eller andre havdyr. Er du mere til en rolig bådtur, så kast anker ved en dejlig tropeø.  

Mulighederne for leg er uendelige med et sejt legeskib, så tag et kig på siden og bliv inspireret til massevis af sjov leg.

 

Tag til søs med et legetøjsskib fra BR.dk

Legeskibe er elsket af både store og små børn. Hos BR har vi legetøjsskibe i mange designs med forskellige funktioner og detaljer, så der er spændende skibe til alt fra tumlingen til det større barn. Sejl på eventyr over oceanet med et sejt skib - enten på børneværelset eller i badekarret. Et sjov legeskib er altid et hit at lege med, så gå på opdagelse i det store udvalg og find dit næste legetøjsskib hos BR.dk.