365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legetøjsskibe og legetøjsbåde

Kunne det ikke være sjovt at stikke til søs og prøve kræfter med havets høje bølger? Hos BR synes vi, det lyder virkelig spændende. Vi har derfor samlet en masse imponerende legetøjsbåde, du kan tage til nye fjerne kyster. Se hele udvalget af legetøjsskibe fra BR her på siden.

 

Populære mærker

Legetøjsbåde til både store og små børn

En legetøjsbåd er altid spændende, for når først skibet er på havet, så venter der masser af eventyr. Legetøjsskibe er legetøj, der dur til både familiens mindste og de større børn, fordi de kommer i mange modeller - lige fra den helt simple, lille båd til et stort og mægtigt piratskib fyldt med detaljer.

Flere af vores legetøjsbåde kan også bruges til vandleg og tages med i badekarret, hvor det kan sejle rundt på stille vand - eller måske der pludselig kommer en stor bølge! Legetøj i badet er et sikkert hit, og badelegetøj gør altså bare badet lidt sjovere for alle involveret. Nogle af bådene kan også medbringes i et badebassin til masser af hyggelig leg i haven på en varm sommerdag.

Piratskibe, fiskerbåde og kampskibe

Et skib er ikke bare et skib, for der findes utallige variationer af legetøjsskibe hos BR! I udvalget finder du blandt andet piratskibe, kampskibe, forskningsskibe og fiskerbåde. 

Tag med ud på en farlig færd med piraterne og hold udkig med fjenderne i horisonten. Husk at adlyde kaptajnens ordrer med et “aye-aye kaptajn”. Du kan også bruge en af de mange både til at redde en legetøjsfigur, der er faldet i vandet, inden der kommer en stor haj og hapser den. Er du mere til en rolig bådtur, så kast anker ved en dejlig tropeø fyldt med eksotiske dyr.  

Mulighederne for leg er uendelige med et sejt legeskib, så tag et kig på siden og bliv inspireret til massevis af sjov leg med en af vores mange legetøjsbåde.

 

Tag til søs med et legetøjsskib fra BR.dk

Hos BR finder du et bredt udvalg af sjove legetøjsbåde og legetøjsskibe, som vil tage dit barns fantasi til nye højder. Uanset om dit barn er helt bidt af pirater, fart over feltet, fiskeri eller noget helt fjerde, så har vi et legetøjsskib, der passer til legen.

Legeskibe er elsket af både store og små børn. Hos BR har vi legetøjsskibe i mange designs med forskellige funktioner og detaljer, så der er spændende skibe til alt fra tumlingen til det større barn. Sejl på eventyr over oceanet med et sejt skib - enten på børneværelset eller i badekarret. Et smart legeskib er altid et hit at lege med, så tag en tur til søs med dit nye legetøjsskib fra BR.dk.