365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Dyrefigurer

Lav din egen zoologiske have hjemme på stuegulvet. Ellers kan du også vælge at introducere et mere eller mindre traditionelt kæledyr til legen med dukker. Mulighederne er mange med dyrefigurer. Hos BR har vi derfor samlet alverdens, skønne dyrefigurer. Udforsk det store udvalg af dyrefigurer her på siden.

 

Populære mærker

Til lands, til vands og i luften med dyrefigurer til børn

Der findes rigtig mange skønne dyr i verden, og med vores små dyrefigurer kan barnet lære mere om både de velkendte og endnu ukendte af slagsen. Rigtig mange børn fascineres af dyr, og legetøjsfigurer med dyr er alletiders til leg med udgangspunkt i barnets interesser. 

Måske det er bondegårdsdyrene, der hitter, eller måske dit barn slet ikke kan få øjnene fra de store, flotte savannedyr. Havdyr, fugle, dinosaurer og mytiske væsener er også at finde i udvalget, så tag et kig her på siden og grib muligheden for at forkæle et barn, du holder af, med de fineste dyrefigurer til sjov og lærerig leg.

 

Masser af muligheder for leg med små dyrefigurer

Dyrefigurer til børn er uden tvivl noget af det legetøj, der aldrig går af mode, og som er populært på tværs af aldersgrupper. Dyrene kan indgå i rollelege, stilles op på sirlige rækker eller sorteres efter art, størrelse og levested.  

Imens barnet leger, bliver det automatisk klogere på de forskellige dyr, og det vil have lettere ved at genkende nogle af dyrene fra legen, når I måske tager på bondegårdsbesøg, i Zoologisk Have eller rejser til fjerne lande med et rigt dyreliv, som er anderledes fra det, barnet kender hjemmefra.

 

Dyrefigurer af høj kvalitet til leg år efter år

Vores dyrefigurer er i en kvalitet, så de kan holde til daglig leg i mange år. Det er skønt at se, hvordan dyrefigurerne følger med i takt med, at barnet bliver ældre, og legen bliver gradvist mere og mere avanceret og fantasifuld. Dyrene kan kombineres med andre legetøjsfigurer for at skabe endnu flere muligheder for fordybelsesleg, og byggeklodser vil også være et rigtig godt supplement til at bygge indhegninger, stald, bure eller andet til dyrene. Start en samling af dyrefigurer til børn i dag, eller tilføj nye dyr til den eksisterende samling med dyrefigurer fra BR.