365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Samlefigurer

Det kan være fedt at have en samling af de der helt rigtige figurer, der bare er vildt seje. Jo større en samling, jo mere form kan legen tage. Hos BR finder du et væld af forskellige samlefigurer. Der er både noget til drenge og piger og til enhver interesse.

 

Populære mærker

Kæmpe udvalg af Pokémon figurer

Søde badeænder fra Lilalu

Udvid samlingen af badeænder

Samlefigurer inviterer til massevis af sjove lege

Legetøjsfigurer er et sikkert hit, når der skal sættes gang i sjove og kreative lege. De små figurer bliver hurtigt en favorit hos børnene, som sikkert ønsker sig flere og flere figurer af samme serie. Der er nemlig ikke meget, der kan skabe begejstring hos børnene, som samlefigurer.  

Uanset om samlingen er lille eller stor, så inviterer de til masser af lege, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. Måske bruger I omgivelserne i hjemmet, hvor seje actionfigurer nemt kan springe ned fra vindueskarmen, eller måske skal de mange dyrefigurer med ud i haven til en dejlig udendørs leg? Når legen er slut, så kan de fine figurer udstilles på hylden på børneværelset igen.  

 

Samlefigurer til ethvert barns interesse

Det er ingen hemmelighed, at de figurer, der bliver samlet på, ofte er nogle af børnenes absolutte yndlingskarakterer fra film, spil eller en tv-serie. Måske samler dit barn på de populære Pokémonfigurer, figurer fra Gurli Gris, Harry Potter, L.O.L Surprise eller noget helt andet. Så kan den lille samler snart tage figurerne med ud på spændende eventyr, for hos BR har vi et kæmpe udvalg af alverdens forskellige samlefigurer. Invitér legekammerater på besøg og saml alle jeres samlefigurer til én stor leg! Der kan nemlig nemt leges med samlefigurer på kryds og tværs af figursamlinger. Skal legen udvides endnu mere, så husk sjovt tilbehør til legetøjsfigurerne.  

 

Find en samlefigur hos BR og sæt gang i legen!

Hos BR har vi et kæmpe udvalg af legetøjsfigurer, så der er noget for enhver smag, uanset om det foretrukne legetøj er figurer fra Pokémon, Bluey, Gurli Gris eller noget helt andet. Har dit barn en lille samling derhjemme, så kan du give ham eller hende julelys i øjnene ved at overraske med en ny figur til samlingen. Se det store udvalg her på siden og find den nyeste til samlingen!