365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

schleich®

Træd ind i et univers bestående af spændende dyr og skabninger, når du leger med de populære dyr fra schleich®. Start din samling af bondegårdsdyr eller slip fantasien løs med pigerne og hestene fra HORSE CLUB®. Er du mere til vilde kampe, så tag på opdagelse i ELDRADOR® CREATURES verdenen eller oplev de forhistoriske dinosaurer. Med mere end 600 individuelle håndmalede figurer er der nok at give sig i kast med i schleich®'s fantastiske universer.

schleich® – safari-eventyr over og under havet

De små dyr fra schleich® lægger med deres yderst realistiske udseende op til mange timers leg både over og under havoverfladen. Byg jeres egen bondegård, tag på safari, eller tag på fantastiske eventyr i dyrenes verden, hvor køer og løver sagtens kan dele græsmarker.

 

Tre rigtig gode grunde til at vælge schleich®:

  • Dyr fra hele verden kan samles på kryds og tværs
  • Leg på barnets præmisser, hvor fantasien bestemmer
  • Realistisk og naturligt udseende udgaver af dyrene

 

Dyrenes verden er både spændende og lærerig for voksne og børn, og med de små dyr fra schleich® er der lagt op til mange timers leg og underholdning. De små dyr er både sjove at bruge alene, men kan også indgå i leg med andre figurer og legetøj.

Lad børnene selv udforske de mange muligheder, der er for at skabe et univers og en leg omkring dyrenes verden og færden. Det er leg og lær på en sjov og hyggelig måde.

 

Find de helt rigtige schleich® dyr

Hos BR har vi et kæmpe udvalg af søde, sjove og spændende dyr fra schleich®, så det altid er muligt at finde netop det, der fanger din og dine børns opmærksomhed. Når du skal finde de helt rigtig dyr, kan du overveje:

- Dyr med udstyr: Der findes rig mulighed for at vælge de dyr, der sælges med udstyr som stald, indhegning og lignende. Det giver muligheder for at lege nogle realistiske lege og sætter nogle helt andre rammer.

- Dyr uden udstyr: Når det er de mere eksotiske dyr der trækker, så findes der at kæmpe udvalg fra hele verden at vælge imellem. Bland dem tilfældigt, eller hold dig til en region ad gangen – der er frit valg.

 

Se udvalget herover af alt fra schleich® universet.