365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Legetøjstog

Et legetøjstog kan være en sjov måde at bringe gods, små figurer og lignende ud på tur. Du kan også lave en spændende togbane og se, hvordan dit legetøjstog kommer igennem togbanen. Det er både nervepirrende og underholdende. Find legetøjstog hos BR her på siden.

 

Legetøjstog

Fut fut - nu kommer toget! Hvad end det er det rigtige tog, der kommer kørende på perronen eller et legetøjstog, der kører rundt på børneværelset, så er “fut fut” en genkendelig lyd, som kan få alle børns opmærksomhed. 

Tog har været en del af børnenes samling af legetøj i mange generationer, og vi tror bestemt ikke, at det stopper lige foreløbigt. Legetøjstog er nemlig en vaskeægte klassiker, og hos BR har vi samlet et stort udvalg i alle afskygninger. Du finder alt lige fra det klassiske BRIO til LEGO Duplo for de allermindste. 

Elektrisk legetøjstog til børn

Tog og togtilbehør fra BRIO er et hit på børneværelset! Togbanen kan bygges større og forny sig hver gang - måske togbanen skal løbe ind under spisebordet eller sofaen denne gang? Og der er rig muligheder for tilkøb af tilbehør, som gør legen endnu sjovere:

  • Hvem har det længste tog? Tilkøb ekstra togvogne, så toget bliver længere, og det bliver endnu mere spændende at følge toget rundt på togbanen!
  • En togbane stuen rundt! Tilkøb nye skinner med seje sving eller spændende detaljer, så togbanen lynhurtigt kan fylde hele stuegulvet. 
  • En togstation, en overskæring eller en bro - gør turen for legetøjstoget ekstra spændende med sejt tilbehør!

Legetøjstog med lyd - fut fut!

Har dit barn endnu ikke stiftet bekendtskab med legetøjstog? Så finder du muligvis det nye favoritlegetøj her på siden! Hos BR har vi et bredt udvalg af legetøjstog - både varianter, der skal skubbes afsted, men også legetøjstog, som kan køre selv og sige lyde.

Når du har fundet det rette tog, kan du bestille det hjem fra BR.dk allerede i dag - så skal I ikke vente længe på at omdanne stuen til en togstation! Snyd heller ikke jer selv for et kig på alt vores tilbehør, så I kan få et toglandskab lige efter dit barns hoved.