365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legetøjsbiler

Legetøjsbiler er et enkelt legetøj, der alligevel kan skabe et væld af forskellige lege. Især hvis det er med en masse forskellige slags biler. Hos BR finder du en masse smarte legetøjsbiler i alverdens seje farver. Dyk ned i det store udvalg og find den perfekte legetøjsbil her på siden.

 

Populære mærker

Legetøjsbiler

Legetøj med hjul er et hit hos mange børn - og her er der ingen tvivl om, at legetøjsbiler er særligt populære. Kør ræs, tag på redningsaktion med brand- og politibiler eller skab barnets helt egen byggeplads med gravemaskiner og store byggekøretøjer

Hos BR kan vi tilbyde det hele! Vi har samlet et stort udvalg af legetøjsbiler i alle afskygninger, og der er helt sikkert noget for dig eller dit barn, uanset om du er på jagt efter en fed traktor, den hurtigste racerbil eller en af de mange seje monster trucks.

Små og store legetøjsbiler til børn

Den første legetøjsbil kan hurtigt blive til flere. Der er nemlig masser af gode legemuligheder med legetøjsbiler og tilbehør. Forestil dig en hel samling af de sejeste biler, som kan suse gennem stuen, og når de ikke er i brug, kan de pynte fint i reolen på børneværelset.

Skal legene være endnu sjovere, kan du supplere med racerbaner samt garager og parkeringshuse. Med det helt rigtige tilbehør kan børnene leve sig endnu mere ind i en fantasileg med seje biler, sjove figurer og unikke rekvisitter.

Legetøjsbiler er en klassiker, og vi er helt sikre på, at du også kan huske, hvordan du legede med dem, da du var barn. Det er altid hyggeligt at se sine børn blive underholdt af det samme slags legetøj, som man selv gjorde - og med BR’s sortiment er der rig mulighed for at kombinere de gamle modeller med helt nye legetøjsbiler med seje funktioner.

 

Underholdende legetøjsbiler med lyd

Er du på jagt efter en legetøjsbil med lyd? Vi har politibiler med sirener, racerbiler med motorlyd og endda fjernstyrede biler, så der kan komme fart over feltet. En legetøjsbil er en klassiker med eller uden lyde og effekter - dog bliver det hele lidt mere virkeligt, når bilen kan larme lidt.

Skal dit barn have en legetøjsbil? Så dyk ned i vores store udvalg. Det kan være svært at vælge imellem de mange fine designs, men der er med garanti noget, der falder i dit barns smag!