365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Racerbaner

Hos BR elsker vi fart og race. Vi har derfor samlet en masse racerbaner og bilbaner her på siden. Her finder du alt, du skal bruge for at lave din helt egen racerbane til børn. Der er noget til de mange forskellige former for racerbiler, så gå på opdagelse i vores udvalg lige her på siden.

Populære mærker

Fuld fart på legen med en racerbane

Racerbaner til børn er en fantastisk måde at give dine små racerkørere en oplevelse, de sent vil glemme. Der er bare noget over seje racerbiler i flotte farver, høj fart og lyden, når køretøjet suser hen over racerbanen. Er dit barn også glad for fart? Så er det lige før, at du kan tage hele setuppet med hjem på stuegulvet eller børneværelset.

Vi har nemlig samlet alle vores racerbaner her på siden, som kan bidrage med underholdning i flere timer - både for forældre og børn. Vi har et stort udvalg af store og små racerbaner til alle aldersgrupper, så der er rig mulighed for at dyrke interessen! Når I først har fundet den rette racerbane og tilhørende racerbiler, så er der ikke andet at gøre end at tælle ned til første ræs - 3, 2, 1, KØR!

Stort udvalg af racerbane legetøj

Der er uendelige muligheder med en racerbane! Vores sortiment af racerbaner på BR.dk er fyldt med racerbaner i forskellige designs og størrelser, lige fra den mere klassiske bilbane til mere avancerede modeller med loops og ramper. Mange af vores varianter kan desuden sammensættes på forskellige måder, så dit barn har timevis af sjov og leg. Dit barn kan både øve sig i at køre en fejlfri runde på egen hånd, eller I kan konkurrere i et nervepirrende ræs og se, hvem der kommer først i mål.

  • Få endnu mere fart på legen med en fjernstyret bil. Vælg en model, der passer på racerbanen, og giv den fuld gas!
  • Jo bedre du bliver med en racerbane og -bil, jo mere kan du opgradere banen og tilføje nye udvidelser.
  • Du kan nemt pakke den sammen og medbringe den - så længe der naturligvis er gulvplads nok.

 

Find din bilbane hos BR

Det er fascinerende at se de farverige biler suse rundt på banen i høj fart, og det kan samtidig være en sjov udfordring at bygge banen op på nye og udfordrende måder.

Vi har en racerbane for enhver smag! Hvad end du er på jagt efter en klassiker fra Hot Wheels, eller du søger en racerbane med Disney-tema, kan du finde den her.

Så gør dig klar til at se dit barn køre mod sejren på en af vores seje racerbaner! Dyk ned i det store udvalg, og husk at finde de helt rigtige racerbiler dertil. Vi sørger for en sikker levering her hos BR!