365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Racerbaner

Hos BR elsker vi fart og race. Vi har derfor samlet en masse racerbanelegetøj her på siden. Her finder du alt, du skal bruge for at lave din helt egen racerbane til børn. Der er noget til de mange forskellige former for racerbiler. Udforsk hele vores udvalg af racerbanelegetøj her på siden.

 

Fuld fart på legen med en racerbane

Der er bare noget over seje racerbiler i flotte farver, høj fart og lyden, når køretøjet suser hen over racerbanen. Er dit barn også glad for fart? Så er det lige før, at du kan tage hele set-uppet med hjem på stuegulvet.

Vi har nemlig samlet alle vores racerbaner her på siden, som kan bidrage med underholdning i flere timer - både for forældre og børn.

Vi har et stort udvalg af store og små racerbaner til alle aldersgrupper, så der er rig mulighed for at dyrke interessen! Når I først har fundet den rette racerbane og tilhørende racerbiler, så er der ikke andet at gøre end at tælle ned til første ræs - 3, 2, 1 KØR!

Stort udvalg af racerbanelegetøj

Der er uendelige muligheder med en racerbane! Mange af vores varianter kan sammensættes på forskellige måder, og dit barn kan både øve sig i at køre en fejlfri runde på egen hånd, eller I kan konkurrere i et nervepirrende ræs og se, hvem der kommer først i mål.

  • Selvom det er barnets racerbane, så er der ingen tvivl om, at elektronisk legetøj underholder både børn og voksne!
  • Jo bedre du bliver med en racerbane og -bil, jo mere kan du opgradere banen og tilføje nye udvidelser.
  • Du kan nemt pakke den sammen og medbringe den - så længe der naturligvis er gulvplads nok.

Find din legetøjsracerbane her

Det er fascinerende at se de farverige biler suse rundt på banen i høj fart, og det kan samtidig være en sjov udfordring at bygge banen op på nye og udfordrende måder.

Vi har en racerbane for enhver smag! Hvad end du er på jagt efter en klassiker fra Magic Tracks, eller du søger en racerbane med Disney-tema.

Dyk ned i det store udvalg, og husk at finde de helt rigtige racerbiler dertil. Vi sørger for en sikker levering her hos BR!