365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legetæpper

Et legetæppe er en god måde for dit barn at lege blødt og trygt på gulvet. Vores udvalg spænder bredt fra bløde legemåtter og praktiske skumgulve til sjove bilbaner, så dit barn kan udfolde sin leg maksimalt.

Populære mærker

Bløde og behagelige legetæpper

Legetæpper er ideelle til at skabe et trygt og komfortabelt legeområde i hjemmet. De bløde legetæpper danner det perfekte underlag og giver plads til et væld af sjove lege, hvor det kun er fantasien, der sætter grænserne. Legetæpper og legegulve er ikke kun behagelige at lege på, så legen kan udfolde sig maksimalt. Samtidig beskytter de nemlig også dit barn mod kulde, som ofte kan opleves ved gulvhøjde, da legetæpperne og legegulvene virker isolerende mod det kolde gulv.

Så der er altså mange gode fordele ved at vælge et legetæppe til baby eller lidt ældre børn, som dermed kan kravle og lege rundt uden nogen bekymringer. Er dit barn kun et par måneder gammelt, kan det også være en mulighed at anskaffe sig et aktivitetstæppe, som er det perfekte form for legetæppe til familiens allermindste.

 

Slip fantasien løs med et legetæppe eller legegulv

Med et legetæppe eller legegulv får dit barn maksimal frihed til at bevæge sig og lege rundt. Det bløde underlag giver optimal støtte til dit barn og sikrer også dit barn mod at slå sig hårdt, når legen går løs. Så kan fantasien slippes løs uden, at barnet kommer til skade. For at hjælpe fantasien lidt på vej finder du også sjove biltæpper med motiver af bilbaner, hvor dit barn kan sætte fuld fart på racerløbet med sjove legetøjsbiler, der kan give den gas på legetæppets veje og gader.

Hvor legetæpperne kan danne udgangspunkt for alverdens sjove lege for de lidt større børn, er vores udvalg af legegulve og skumgulve ideelle til familiens mindste, som trygt kan udforske, kravle og lege uden risiko for små skrammer. Vores skumgulve fungerer desuden også som puslespil, så dit barn selv kan samle sit nye legegulv. På BR.dk finder du også et bredt udvalg af stableklodser og trælegetøj, som dit barn trygt og sikkert kan lege med på legegulvet. En legemåtte i form af enten et legegulv eller et legetæppe er derfor det ideelle sted for dit barn at udfolde sig med forskellige sjove lege.

 

Legemåtter til sjov og sikker leg

På BR.dk finder du et bredt udvalg af forskellige legemåtter, herunder legegulve, skumgulve og legetæpper, som findes i forskellige sjove varianter. De fås i flotte farver og med finurlige motiver, der hurtigt optager dit barns interesse.

Hvad end det skal bruges på børneværelset, i stuen eller I er så heldige at have jeres eget legerum, så giver et legetæppe fra BR.dk dit barn sit eget lille område, hvor kreativiteten kan blomstre. Gå på opdagelse i vores udvalg og find den perfekte legemåtte, der gør legen både sjovere og sikrere for dit barn.