365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Stableklodser

At træne og styrke motoriske og koordinationsevner er helt essentielt for et barns udvikling. Derfor er stableklodser også et rigtig godt værktøj og legetøj til at styrke og træne motorikken samt hånd-øje-koordinationen. Udforsk vores spændende sortiment af finurlige stableklodser på BR.dk.

Populære mærker

Tigerspring

Det er ikke altid let for de små børn, når de får nye motoriske evner, og det kan være svært for dem at overskue, når verdenen pludselig bliver større. I denne guide får du inspiration til legetøj, der kan hjælpe dit barn med at komme igennem de udfordrende tigerspring.

Lad de mindste lege med stableklodser

Stableklodser er et ideelt værktøj for dit barn at lege med, når de motoriske evner skal trænes. På den måde skabes et underholdende rum, som dit barn kan lege og udvikle sig i. Stableklodserne er lavet til små hænder, så alle aldersgrupper kan få en sjov oplevelse. De farverige stableklodser vækker nemt interessen hos barnet, der kan bruges timevis på at skabe og lege. 

 

Tre klare fordele ved stableklodser

  • Opmuntrer dit barn til at tænke kreativt og slippe fantasien løs
  • Hjælper med at udvikle deres balanceevne og finmotorikken 
  • Virker sansestimulerende og hjælper med at udvikle hånd-øje-koordinationen 

De farvestrålende klodser har et væld af fordele, som dit barn kan drage fordel af. De farverige stableklodser skaber sjov og læring gennem underholdende leg, som virker sansestimulerende for barnet. Samtidig sættes fantasien også i spil, hvor dit barn kan tænke kreativ. Tag også et kig på vores udvalg af motorisk legetøj, som hjælper yderligere med barnets udvikling.

Stableklodser til sjov og læring 

Vores udvalg af stableklodser på BR.dk er både sikkert og trygt for dit barn at lege med. Derfor kan du nemt overlade dem til fantasien, hvor de mange hjerneceller kommer i spil og trænes. Vælg mellem et væld af stableklodser til forskellige aldersgrupper, hvor nogle også har lyde og meget mere. De farverige klodser hjælper også med at udvikle manøvredygtighed og problemløsningsfærdigheder. 

Grib, stabl og sæt stableklodser sammen - bestil dem nemt og hurtigt her på siden i dag. Tjek også vores udvalg af aktivitetslegetøjputtekasser og meget mere, som helt sikkert bliver et hit hos dit barn.